Ce se amenajează în Parcul Tineretului din Luduş? Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 505 Vizualizări

Ce se amenajează în Parcul Tineretului din Luduş?

Lucrările de reamenajare totală a Parcului Tineretului din Luduş au demarat la sfârşitul anului 2018 cu lucrări de pregătire a noului sezon, 2019. SC Construct Mapcom SRL Târgu-Mureş are ca termen de finalizare a lucrării sfârşitul acestui an.

În proiect este prevăzută amenajarea unor alei pietonale de promenadă şi relaxare, construirea unui amfiteatru în colţul parcului din apropierea podului rutier, o scenă ecologică pentru manifestări artistice, terenuri de sport, un parc tematic pentru copii, o clădire multifuncţională şi altele. Pentru această nouă configurare a spaţiului în suprafaţă de aproape 23.000 de metri pătraţi a fost nevoie de tăierea a 32 de arbori degradaţi şi plantarea unui material dendrologic nou acolo unde a fost cazul.

Pentru cei interesaţi menţionăm că actualul spaţiu comercial rămâne pe loc şi va fi izolat de parc printr-o împrejmuire ecologică. Important este faptul că se lucrează din plin, luduşenii având mari şanse ca să beneficieze de parcul refăcut încă înainte de 1 decembrie, data la care trebuie să fie finalizate lucrările.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE