Curs pictură pe față pentru copii Timp liber
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 1277 Vizualizări

Curs pictură pe față pentru copii

Mâine, 23 martie, dar și duminică în 24 martie, de la ora 10.00 va avea loc un curs de pictura pe față pentru copiii cu vârste peste 8 ani la sediul Fundația Transilvană Alpha, str. Aleea Vrancea, nr. 1, Târgu-Mureș.

Copiii vor afla și despre ce trebuie să conțină trusa unui face painter, despre diferențele dintre diversele tipuri de pensule și vopsele – cum să le folosim corect și cum să avem grijă de ele, despre accesoriile care dau valoare unui design și despre modalitățile prin care pot obține picturi calitative.

Cursul va fi ținut de Ivona. „Am început să pictez pe față acum mai bine de 10 ani, dintr-o întamplare. Pe atunci nu știam nimic despre această artă, puțin răspândită la vremea aceea în Romania, mult timp practicând-o amatoricește. Experiența care m-a facut să privesc arta face painting-ului din cu totul altă perspectivă a fost întâlnirea în cadrul unui workshop la Milano, acum 3 ani cu mentorul meu, Olga Murasev, fondatoarea International Face Paiting School, singura școală de face painting din lume. Pot spune cu mândrie că sunt singura persoana din România care a absolvit aceste cursuri, și nu oricum, ci ca Honor Student! Cu timpul m-am documentat, am exersat, am participat la workshopuri internaționale cu face and body painteri recunoscuți la nivel mondial (Olga Murasev, Matteo Arfanotti, Natalee Davies, Anna Wistrich, Jinny Houle, Rob Smith, Teresa Mullin, Riina Laine, Miguel Angel) și am interacționat cu oameni pasionați de același lucru. După experienta acestor cursuri și întâlniri îmi doresc să duc arta face painting-ului din Romania la un nivel superior”, a spus Ivona.

Prețul este de 170 lei/copil. Toate vopselele, pensulele, stencil-urile, sclipiciul, pudrele, accesoriile sunt asigurate. De asemenea sunt asigurate gustările, ceaiul și apa.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0740 939 332.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE