Proiect pentru un nou hotel în Sovata Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1332 Vizualizări

Proiect pentru un nou hotel în Sovata

Conducerea SC Blue Sky Unlimited SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul “Construire hotel”, propus a fi amplasat în localitatea Sovata, strada Vulturului, fără număr.

Potrivit unui comunicat, informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din Târgu-Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de: luni, între orele 9.00 – 15.00, de marți până vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la sediul SC Blue Sky Unlimited SRL din Târgu-Mureș, strada Sebeșului nr. 17/1, în zilele de luni – vineri, între orele 9.00 – 12.00.

În ceea ce priveşte investitorul, SC Blue Sky Unlimited SRL târgu-Mureş, conform informaţiilor furnizate de www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, societatea s-a înfiinţat în anul 2006, are ca obiect de activitate “consultanţă în tehnologie informaţiei” şi este administrată de Ovidiu Constantin teci, care deţine şi calitatea de acţionar unic. La finalul exerciţiului financiar 2018, societatea avea un angajat şi a raportat o cifră de afaceri netă de 16.554 de lei, respectiv o pierdere netă de 19.644 de lei.

(Redacţia)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE