Mamprenoarele recomandă: Rainbow, cel mai nou centru de limbi străine din Târgu-Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 435 Vizualizări

Mamprenoarele recomandă: Rainbow, cel mai nou centru de limbi străine din Târgu-Mureș

Povestea Rainbow începe când eu eram în clasele primare și mă jucam de-a învățătoarea cu prietenele mele, acasă, și eram foarte bucuroasă să pot să predau și eu cuiva, asemeni doamnei învățătoare de la clasa mea. Pe măsură ce anii de școală au trecut, am descoperit o mare pasiune pentru limbile străine, îmi venea foarte ușor să le învăț, să le asimilez, iar aspectele culturale din spatele limbii engleze și franceze m-au atras și mai tare către aceste două dintre cele mai vorbite limbi de pe glob.

Am ajuns astfel să aleg meseria de profesoară, predând astfel limba engleză și franceză câțiva ani în învățământul primar și gimnazial. Am realizat atunci că meseria de profesor este o meserie ce schimbă destine. Cu toate acestea, dorința mea de a fi un bun profesor nu era satisfăcută pe deplin. Simțeam că neajunsurile învățământului de stat, printre care acessul limitat la materiale, lipsa tehnologiei de ultimă oră, colectivele numeroase de elevi și neuniform alcătuite din punct de vedere al nivelului de cunoștințe, manualele depășite, mă împiedicau să-mi ating potențialul maxim ca profesor.

Apoi, „meseria mea de bază” a devenit cea de mămică. Și pentru că am dorit să îmi dezvolt pasiunea pentru limbi străine într-un mod în care ar putea beneficia și copiii mei, am devenit ”mamprenoare”, investind în deschiderea unui centru de predare a limbilor străine. De fapt, de la ei a pornit ideea de ”Rainbow”!

Rainbow este un centru de limbi străine, engleză și germană, ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, principalele metode de predare fiind joaca și activitățile interactive, întrucât copiii, dar și adulții în general deprind un lucru nou mult mai ușor prin joacă, activități amuzante, relaxante. Este dovedit că emoțiile pozitive îmbunătățesc memoria, iar acum, de când sunt mămică, aceste opinii au fost confirmate chiar de proprii mei copii.

La Centrul de limbi străine Rainbow avem două săli de curs, special amenajate, una pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani și una pentru 10 – 18 ani. Cursurile se vor ține în grupe de câte 3 – 10 copii, în funcție de vârsta și nivelul de înțelegere a limbii străine. Alături de cursurile de limba engleză și germană, în viitorul foarte apropiat avem în vedere organizarea de activități recreative precum pictură, lucru manual, șah.

La Rainbow nu ne dorim doar să predăm limbi străine copiilor, ci să-i sprijinim în a descoperi bucurie și entuziasm. De aceea, misiunea noastră se poate rezuma în trei cuvinte: Learn. Build. Grow.

Unde ne găsiți? În Târgu-Mureș, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 171, Clădirea Co-Place (fostul ING), la telefon 0747-081.459 și pe Facebook: Rainbow-Centru de limbi străine.

Monica GRAMA,

Fondator Rainbow,

Membră a comunității Mamprenoare Târgu-Mureș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE