Polițiștii mureșeni  au confiscat peste 300 de articole pirotehnice de la un minor Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 399 Vizualizări

Polițiștii mureșeni au confiscat peste 300 de articole pirotehnice de la un minor

În baza planului național de acțiune ”Foc de artificii” elaborat la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române, polițiștii specializați în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș desfășoară, până în luna ianuarie 2020, acțiuni specifice pe raza județului pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice.

În cadrul acestei acțiuni, în data de 15 decembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au depistat în incinta Pieței de vechituri din Târgu-Mureș, un minor, de 14 ani, din Târgu-Mureș, care ar fi oferit spre vânzare articole pirotehnice din categoria F1 și P1.

Potrivit informațiilor furnizate de compartimentul de relații publice al IPJ Mureș ”polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor articolele pirotehnice în cauză, respectiv 320 de bucăţi articole pirotehnice din categoria F1 și P1”.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru săvârșirea infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE