Programul evenimentelor care marchează 30 de ani de la Revoluție Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

Programul evenimentelor care marchează 30 de ani de la Revoluție

Pentru că în acest an se împlinesc 30 de ani de la Revoluție, membrii Asociațiilor de revoluționari din Târgu-Mureș, s-au reunit la o conferință de presă în care au prezentat programul evenimentelor ce se vor desfășura în data de 21 decembrie.

Manifestările vor începe la ora 9.00 cu marșul Revoluției care va începe în fața fostei întreprinderi IMATEX, locul de unde a pornit Revoluția din Târgu-Mureș, de acolo se va pleca până la Troița din Piața Victoriei reconstituind astfel traseul marșului revoluționarilor.  Așadar traseul va începe de la IMATEX – Metalotehnica – Gara – cartierul Dâmbul Pietros – scările de la Furnica – Bulevardul 1 Decembrie 1918 – Troița.

”Acest eveniment este important pentru a păstra memoria revoluției din 1989 în mințile tuturor” a precizat, în cadrul conferinței, revoluționarul Crinișor Prunaș.

De asemenea, la ora 9.00 se va dezveli o placă memorială în amintirea zilei de 21 decembrie.

De la ora 11.00, la Troița din Piața Victoriei se va ține un ceremonial religios militar, pomenirea eroilor și alocuțiuni și se vor depune coroane de flori, mai mult de atât, se vor îmnâna și o serie de diplome de excelență revoluționarilor mureșeni din partea Primăriei Târgu-Mureș. Tot aici, va fi dezvelită și o placă comemorativă în memoria eroilor uciși în 21 decembrie.

Evenimentele vor fi posibilie cu sprijinul Primăriei municipiului Târgu-Mureș.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE