Tânăr în vârstă de 18 ani reținut în cazul incendierii clopotniței din Idrifaia! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 691 Vizualizări

Tânăr în vârstă de 18 ani reținut în cazul incendierii clopotniței din Idrifaia!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș au identificat și reținut sâmbătă, 8 februarie, un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

”În fapt, la data de 8 februarie, în jurul orei 3.00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Târnaveni au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul ca în clopotnița Bisericii Reformate din localitatea Idrifaia, comuna Suplac, ar fi izbucnit un incendiu. Din primele verificări efectuate de polițiști, au rezultat indicii care au condus la ipoteza că incendiul ar fi fost provocat în mod intenționat, fiind identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Idrifaia, bănuit de comiterea faptei. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 50.000 de euro. În baza probatoriului administrat, la data de 8 februarie, față de tânăr, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Mureș. Acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al IPJ Mureș.

Potrivit aceleiași surse, ”cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târnăveni.”

(Redacția)

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE