FOTO: Donații din partea angajaților Azomureș pentru personalul medical din Târgu Mureș în lupta cu COVID-19 Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 210 Vizualizări

FOTO: Donații din partea angajaților Azomureș pentru personalul medical din Târgu Mureș în lupta cu COVID-19

Materiale sanitare de protecție achiziționate din banii donați de angajații Azomureș au ajuns la personalul medical din Târgu Mureș. Grație donațiilor din partea angajaților, au oferit medicilor, asistentelor și infirmierelor de la mai multe unități medicale echipamente de protecție: măști profesionale, combinezoane, viziere, mănuși chirurgicale, dezinfectant de mâini și suprafețe, protecție pentru încălțăminte, pungi speciale pentru probele recoltate și termometre profesionale.

Compania Azomureș a oferit dublul valorii sumei colectate de la angajați, astfel că s-a putut suplimenta volumul de materiale donate.

Directorul general al Azomureș, Harri Kiiski, le-a mulțumit angajaților pentru modul în care au reacționat apelului de sprijinire a personalului din sănătate, transmițându-le angajaților și mulțumirile cadrelor medicale ce au beneficiat de donații.

„Angajații noștri au demonstrat că sunt solidari cu membri ai comunității ce trec prin momente dificile, că sunt alături de ei și că îi sprijină”, a afirmat Harri Kiiski.

În cadrul campaniei, au fost donate echipamente către următoarele unități medicale: Unitatea de Primiri Urgențe SMURD, Ambulatorul de Stomatologie al Spitalului Clinic Județean Mureș și Secția de Anestezie, Terapie Intensivă Copii din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE