Seară folk cu Focul viu la Rock Pub Clasim Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 350 Vizualizări

Seară folk cu Focul viu la Rock Pub Clasim

„Când auzi de chiu și vai / Puneți șeile pe cai / Să cântăm în vechiul grai / Țurai, țurai și no hai”, sună un binecunoscut refrem al serilor folk cu muzici de haiducie însuflețite de trupa Focul viu.

Povestea Focul viu o puteți afla aici: https://www.ziaruldemures.ro/15-ani-de-poveste-cu-focul-viu-la-reghin/,  dar o puteți savura în  această seară la Reghin, mai exact la Rock Pub Clasim,unde, veteranii trupei Sorin Taloș și Tudor Bogdan  Raț vor susține o seară folk începând cu ora 20.

„Revenim cu mare drag la Reghin ori de câte ori se poate, locul unde am aprins FOCUL viu în urma cu 21 de ani.  Îi așteptăm pe toți care încă își mai aduc aminte de piesele noastre și nu numai să petrecem o seară pe cinste în compania pieselor de haiducie și nu  umai, piese mai vechi și mai nou, cântate cu același drag de fiecare dată când poposim la Reghin”, ne-a declarat Sorin Taloș, solistul trupei Focul Viu.

Nu ratați așadar concertul din această seară, prilej să (re)ascultați piese precum „Balada chiriașului”, „Aduceri aminte”, „La campeni” , „Balada străinului”, Balada lui Pintea”, „Hei da hei”, „De haiducie”, „Frunzulița bob susai”, „Imn” și multe altele.

Prețul de intrare la concert este de 25 de lei.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE