Băut și fără permis, a provocat un accident Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 656 Vizualizări

Băut și fără permis, a provocat un accident

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis miercuri, 20 ianuarie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că la data de 19 ianuarie, polițiștii din Miercurea Nirajului au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, cu avarii, de către o persoană care ar fi părăsit locul accidentului.

,,Ulterior, persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat, de 32 de ani, din Miercurea Nirajului. În urma testării cu aparatul etilotest, a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la unitatea spitalicească, pentru prelevarea probelor biologice. De asemenea, s-a mai constatat că cel bănuit nu deţine permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule”, a informat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În urma probatoriului administrat la data de 20 ianuarie, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE