FOTO: Accident grav pe DN E578 Reghin – Toplița Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 11109 Vizualizări

FOTO: Accident grav pe DN E578 Reghin – Toplița

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin au fost solicitați să intervină joi, 2 septembrie, în jurul orei 12.o5, la un accident petrecut în localitatea Andreneasa, comuna Răstolița.

”În accident sunt implicate două autoturisme și 13 persoane dintre care una singură este încarcerată de cod galben, se intervine pentru extragerea acesteia. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers pe DN E578 Reghin – Toplița”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Horea” al județului Mureș.

La fața locului a intervenit și un elicopter SMURD.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din primele cercetări efectuate la fața locului, la kilometrul 44 plus 280 de metri, polițiștii au constatat faptul că s-a produs o coliziune între un autoturism, condus de o femeie, de 36 de ani, din Târgu Mureș, și un microbuz, condus de un bărbat, de 57 de ani, din județul Iași, în care se aflau nouă persoane.

”În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a 13 persoane, respectiv a celor doi conducători auto, precum și a trei pasageri din autoturism, dintre care doi minori, de 2 și 5 ani și a altor opt pasageri din microbuz, cărora li se acordă îngrijiri medicale la fața locului, urmând a fi transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Ambii conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză, cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Reghin pentru stabilirea tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier”, se menționează în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE