Controale în mai multe cluburi, baruri și discoteci mureșene Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Controale în mai multe cluburi, baruri și discoteci mureșene

Pentru siguranța celor care aleg să își petreacă timpul liber în locații destinate divertismentului, prin dispoziția secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, în acest sfârșit de săptămâna (18-20 noiembrie), inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Horea” al județului Mureș, au desfășurat acțiuni de control inopinat la 13 obiective la care se pot înregistra aglomerări de persoane, precum cluburi, baruri, discoteci, situate pe raza județul Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, misiunile au vizat obiective cu aglomerări de persoane, iar scopul principal urmărit a fost verificarea respectării numărului maxim de utilizatori și accesibilitatea căilor de evacuare.

”Pe timpul verificărilor s-au aplicat 11 amenzi în cuantum total de 19.500 de lei și 11 avertismente, desfășurându-se totodată 20 de activități de informare preventivă la obiectivele vizate. Întrucât securitatea celor care aleg să își petreacă timpul liber în astfel de locații este primordială, aceste acțiuni vor continua și în perioada următoare la nivel național și vor viza inclusiv obiective existente în municipii, orașe și comune din județul Mureș”, a mai informat sursa citată.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE