VIDEO: Márk Endre și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar Administrație
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 396 Vizualizări

VIDEO: Márk Endre și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar

În cursul zilei de vineri, 26 aprilie, Márk Endre și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Reghin la alegerile locale din 9 iunie 2024.

„În 2020 am primit un vot de încredere din partea cetățenilor Reghinului. Totodată mi s-a dat posibilitatea ca primar să pot demonstra că și în Reghin se pot realiza lucruri frumoase. Sunt convins că pot și de acum înainte, am prins curaj, am prins un pic de experiență, mult mai mare decât în primul mandat. Ne-am stabilit obiective solide pe care, cu muncă intensă, o mare parte din ele  am putut să le realizăm. Nu ne oprim aici. Trei ani și jumătate ani au fost suficienți pentru a putea dovedi că suntem capabili, cu o echipă bună să facem lucruri bune pentru comunitatea reghineană. M-am decis să-mi depun candidatura pentru un  nou mandat de primar astfel încât, împreună cu echipa mea care în  sfârșit s-a format bine să putem continua proiectele care ni le-am propus, la fel și cele vechi care  încă nu sunt finalizate. Vreau să reprezint comunitatea reghineană cu respect deosebit, sunt dispus cu aceeași putere și energie să-mi continui munca. Îmi place, lucrez pentru Reghin, lucrez pentru comutatea mea pe care o iubesc și la care țin foarte mult”, a declarat Márk Endre, candidatul UDMR pentru funcția de primar al municipiului Reghin.

Alături de echipa UDMR Reghin, Márk Endre a fost însoțit de Csibi Attila Zoltan, președintele UDMR Mureș și Péter Ferenc, candidatul UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

„ Márk Endre este un primar care a arătat și în primul mandat că se poate să faci lucruri care sunt foarte benefice pentru localnici. Ceea ce s-a întâmplat la Reghin cred că este, nu pot să zic unic, dar  foarte aproape din ceea ce am văzut noi din județ ce s-a întâmplat la Reghin în cei patru ani de mandat. Cred că este cuvântul spus de către UDMR că trebuie continuat  pe același drum pentru reghineni  și pentru județul Mureș. Îl felicit pe Márk Endre și îi urez foarte mult succes în continuare”, a declarat Csibi Attila Zoltan, președintele UDMR Mureș.

„Ceea ce este cel mai important lucru este că  suntem o echipă puternică din care face parte și domnul primar Márk Endre.  Mă bucur că acceptă să-și depună candidatura pentru încă un mandat. Îi urez mult succes. Eu cred că în ultimii 4 ani a demonstrat că într-adevăr a luat foarte serios toate atribuțiile de primar, a demarat foarte multe proiecte, a reușit să finalizeze alte proiecte începute. Am avut o colaborare foarte bună și într-adevăr, unde am putut, și ca fost președinte al UDMR, dar și ca președinte al Consiliului Județean, peste tot l-am sprijinit, am sprijinit comunitatea din Reghin. Pentru noi este important tot județul și este foarte important și municipiul Reghin”, a fost mesajul transmis de Péter Ferenc, candidatul UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE