În perioada estivală cazurile de intoxicatii si toxiinfectii alimentare cresc foarte mult. Ele sunt cauzate de căldură, pentru că cresterea temperaturii pe perioada verii măreste riscul aparitiei unor toxiinfectii alimentare si boli diareice, în special atunci când regulile de igienă alimentară nu sunt respectate. Pentru că în perioada verii există un risc crescut al îmbolnăvirilor prin toxiinfectii alimentare, se recomandă populatiei respectarea câtorva reguli de bază.
Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:
Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri
Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor
”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”
Clean-up. Curajul Mădălinei
Povestea lui Mircea
Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri
De asemenea, verificati
Sfințirea Bisericii cu hramul Sf. Ioan Evanghelistul din Filia Recea
Distribuie Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia, Protopopiatul Târgu Mureș în parteneriat cu Parohia Vidrasău-Filia Recea lansează …