Atentie la toxiinfectii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 40 Vizualizări

Atentie la toxiinfectii

În perioada estivală cazurile de intoxicatii si toxiinfectii alimentare cresc foarte mult. Ele sunt cauzate de căldură, pentru că cresterea temperaturii pe perioada verii măreste riscul aparitiei unor toxiinfectii alimentare si boli diareice, în special atunci când regulile de igienă alimentară nu sunt respectate. Pentru că în perioada verii există un risc crescut al îmbolnăvirilor prin toxiinfectii alimentare, se  recomandă populatiei respectarea câtorva reguli de bază.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE