Marea trãdare Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Marea trãdare

3_Danesan.jpgPSD Mure[ se afl` n prag de scindare din cauza cercurilor de interese care guverneaz` filiala local` * Echipei prezidate de Ovidiu Natea, parlamentarii Cristian Georgescu [i Liviu Timar, respectiv pre[edintele executiv al PSD, Ioan Pop, i se preg`te[te debarcarea de c`tre cei care au c<[tigat alegerile, dar au fost men]inu]i n planul doi * Deputatul Pavel Todoran a decis s` constituie al treilea centru de putere care se va lupta pentru [efia mure[ean` a partidului O delega]ie a PSD Mure[, condus` de ex-prefectul Ovidiu Natea, [i din care nu ar fi lipsit actualul pre[edinte executiv al PSD, Ioan Pop, senatorul Cristian Georgescu [i deputatul Liviu Timar, fostul director executiv al Direc]iei pentru Agricultur` [i Dezvoltare Rural` Mure[, trebuia s` plece ieri la Cluj Napoca, fiind convoca]i de ex-ministrul Informa]iilor Publice, Vasile DDebarcatorii

De cealalt` parte se afl` nume grele, sonore din PSD care se preg`tesc pentru a da lovitura de gra]ie echipei de “negociatori” ai reformei din filiala jude]ean` a social-democra]ilor. Astfel, din vAripa Todoran

Deputatul Pavel Todoran este singurul care nu [i-a anun]at sprijinul pentru nici una din tabere, fiind decis se pare s` lupte de pe o alt` pozi]ie, la care se vor afilia, cu siguran]`, [i pesedi[tii indeci[i din partid. Astfel, potrivit surselor noastre, Todoran, vicepre[edinte al PSD Mure[, inten]iona s` participe la reuniunea de ieri, f`r` a fi invitat de delega]ia constituit` ad-hoc.

Cine pe cine cur`]`?

De fapt, restructurarea a fost anun]at` deja de ex-prefectul Ovidiu Natea s`pt`mLigia VORO

Unul din punctele sensibile ale platformei reformiste elaborat` de organiza]iile din Ardeal [i Banat se refer` la execu]iile din PSD, pentru rezultate slabe la scrutinul din iunie 2004, care s-au f`cut dicre]ionar, n opinia liderilor semnatari ai programului. Interesant este c` Natea, semnatar al documentului, a girat mai multe execu]ii de acest gen, anun]ate prin portavocea ex-pre[edintelui executiv al PSD, Cristian Georgescu, cea mai spectaculoas` fiind a fostului lider [i ex-primar al Reghinului, Marian Traian, nl`turat dup` ce chiar conducerea jude]ean` a decis men]inerea sa n lupta pentru Prim`ria Reghin, n ciuda scorului slab al acestuia n sondajele preelectorale.

“|n 15 ani de zile nu am ob]inut a[a un scor bun, a[a c` nu ne poate imputa nimeni nimic. Schimb`ri vor fi n sensul c` unii vor s` se retrag` de la conducere. Oricum, n perioada urm`toare vor fi organizate alegeri”
Florin Vlas, vicepre[edinte PSD T

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE