Pizzerie şi nu numai Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Pizzerie şi nu numai

21_local.jpgNe-am oprit astăzi la o pizzerie ceva mai deosebită. Şi spunem că este deosebită nu doar pentru că ne-a plăcut pizza făcută acolo.
Dar să le luăm pe rând şi să începem cu aspectul exterior al localului. Aspect care nu prea impresionează, cel puţin nu la prima vedere. O terasă (funcţională doar vara) nu prea mare, albastră, dominată de sigla Pizza Mix. Nişte geamuri destul de mici, puţin fumurii, care asigură o discreţie maximă clienţilor.
Dacă de la exterior nimic nu e deosebit, la interior lucrurile se schimbă. De cum am intrat, a observat decorul foarte încărcat, cu o temă bine definită: antichităţile. Pereţii şi tavanul sunt pline de astfel de antichităţi. De la radiouri, săbii, etichete ale unor sticle de băuturi, dacă stai bine şi cauţi găseşti tot felul de “vechituri”. Un detaliu aflat la ieşire ne-a plăcut în mod deosebit, mai exact un strămoş al actualelor case de marcat ce arăta remarcabil (nu ştim dacă şi funcţionează). Totuşi, am îndrăzni să spunem că antichităţile sunt prea multe şi încarcă localul ca un pom de Crăciun. De unde vin aceste vechituri este destul de simplu de bănuit, având în vedere că la intrare veţi fi întâmpinaţi de un afiş pe care scrie că aici se achiziţionează antichităţi. Lumina este exact cum ar trebui să fie într-un astfel de local, adică palidă, creând o atmosferă intimă şi plăcută. Nici mobilierul de lemn nu iese din acest tipar, integrându-se perfect în decor.
Meniul este unul specific de pizzerie. Pizza de toate felurile şi băutură cât cuprinde. Cam asta ar fi reţeta. Însă nu orice fel de pizza, ci o pizza delicioasă, datorită căreia localul are mulţi clienţi fideli. Ce-i drept, preţurile sunt puţin mai mari decât în celelalte pizzerii, dar merită.
Localul l-am putea recomanda oricui. Cel mai mult s-ar potrivi celor cărora le place o pizza bună sau un decor cu antichităţi reuşit sau o atmosferă mai familială. Iar dacă le căutaţi pe toate trei, atunci merită să faceţi o vizită cât mai repede.
Cătălin HEGHEŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE