La Casa Maria din Reghin, se adoptă familie Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 589 Vizualizări

La Casa Maria din Reghin, se adoptă familie

222_Ccopii.gif
Casa de Copii Maria din Reghin, va “adopta” o familie care să aibă grijă de micuţii orfani. Familia va trebui să aibă unul sau 2 copii şi va fi nevoită să se rupă total de viaţa care a avut-o până acum. Părinţii vor renunţa la actualul loc de muncă şi la locuinţă, pentru a se muta în incinta Casei Maria. Obligaţia lor va fi, în schimb, să îi îngrijească pe cei 12 micuţi care “i-au adoptat”. Pentru acest lucru cei doi soţi vor primi un salar şi vor avea carte de muncă, cu condiţia să îi supravegheze permanent pe toţi copiii.
Casa Maria, împreună cu Direcţia Pentru Protecţia Copilului Mureş şi Filantropia Ortodoxă Alba Iulia, Filiala Reghin, a luat această hotărâre pentru că Spitalul dr. Eugen Nicoară, care până acum asigura spaţiul necesar funcţionării casei, personalul şi hrana micuţilor, este în imposiblitatea de a o mai face, din cauza numeroaselor datorii acumulate.
Selecţia va fi făcută până la întâi mai şi vor avea şanse doar familiile care acumulează mai multe pucte, pe baza unui chestionar. Cei doi părinţi adoptaţi trebuie să nu fie consumatori de alcool şi cel puţin unul dintre ei să aibă studii medii. Pe lângă această familie, Casa Maria va angaja mai mulţi asistenţi maternali şi, probabil, o bucătăreasă.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE