De 8 Martie nimic nu e prea special Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

De 8 Martie nimic nu e prea special

360_de8mart.gifCa în fiecare an, restaurantele din Mureş pregătesc o ofertă specială pentru cei care vor să facă din sărbătoarea celei de lângă ei un moment de neuitat. Cum concurenţa este acerbă, multe localuri au pregătit pentru Ziua Femeii meniuri mai aparte, care să atragă şi să surprindă.

Începem cu crème de la crème.

Restaurantul Hotelului Concordia, unul dintre cele mai bine cotate localuri din judeţ, a pregătit un meniu cu totul şi cu totul special. Acesta este de trei feluri, tocmai pentru a avea de unde alege. Primul constă în salată din piept de pui, muşchi de vită şi sos de piper verde, cartofi copţi, morcovi şi brocoli soté. Ca desert, tort de mere. Băuturile sunt la alegere, între un pahar de vin şi unul de bere. Al doilea meniu conţine salată Nizza cu ton, piept de pui Principesa, rizzoto cu legume, tort de mere şi băuturi ca la primul meniu. Ce-a de-a treia variantă e alcătuită din salată Italia, filé şalău Provencal, cartofi natur, tort de mere şi vin sau bere. Toate aceste meniuri costă 380.000 lei.
Casa Adria vrea să îşi surprindă clienţii cu meniuri mai deosebite. Pentru că e ziua lor, femeile au de unde alege. Şi nu numai ele, ci şi bărbaţii – care, se ştie, sunt mai pretenţioşi. Aceştia îşi pot satisface orice capriciu în domeniul culinar, pentru că Adria a pregătit cinci variante de meniuri. Printre specialităţile pregătite se numără ciorba ţărănească, supa Gulaş, salată Adria, Camembert cu prune uscate, muşchi de vită Stroganoff sau papricaş de viţel cu ciuperci şi mămăliguţă. Desertul este compus din clătite secuieşti, pireu de castane, papanaşi cu gem, găluşte Somloi şi surpri za Adria. Preţurile meniurilor sunt cuprinse între 360.000 lei şi 420.000 lei.
Complexul Voiajor are meniuri la alegere, iar bunătăţile sunt cele care se găsesc pe liste zilnic. Dar dacă doriţi rezervări trebuie să vă grăbiţi, deoarece Voiajor este rezervat în proporţie de 80%.
Restaurantul Tempo este închiriat, aşa că dacă aţi fi preferat să petreceţi Ziua Femeii aici trebuie să aşteptaţi până la anul şi să faceţi rezervare din timp.
Şanse de a petrece 8 Martie la Restaurantul Europa sunt, de asemenea, mici, deoarece şi Europa a fost închiriat. Meniul restaurantului nu ne-a fost dezvăluit.
Restaurantul Leo nu a pregătit nimic special pentru Ziua Femeii, dar de la începutul lunii Leo are în plus pe lista de meniu mai multe sortimente de mâncăruri gătite, aşa că aveţi de unde alege.
Restaurantul Peştişorul de Aur din Sâncraiul de Mureş îşi aşteaptă clienţii cu meniurile cu care s-au obişnuit. Restaurantul nu a impus un meniu anume pentru 8 Martie, tocmai pentru ca fiecare client să îşi aleagă ceea ce doreşte. Dacă doriţi să petreceţi aici Ziua Femeii trebuie să ştiţi că restaurantul este rezervat în proporţie de 80%, aşa că ar fi bine să faceţi o rezervare.
Acestea sunt doar câteva exemple şi lista ar putea continua, deoarece în judeţul Mureş sunt peste 30 de pensiuni, restaurante şi hoteluri unde puteţi petrece sărbătoarea după bunul plac.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE