Şi judeţul începe cu întârziere Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Şi judeţul începe cu întârziere

359_sijudetul.gifAsociaţia Judeţeană de Fotbal Mureş a stabilit programul pentru partea a doua a campionatului în Divizia D. Pentru că numărul de echipe a fost prea mic în momentul începerii competiţiei, e nevoie de două tururi şi două retururi. Cel mai interesant meci al turului II va fi în etapa a VII-a, când se vor întâlni principalele candidate la promovare, Gliga Companies şi Trans-Sil Târgu Mureş.
Meciurile din Campionatul Diviziei D la fotbal vor începe cu o săptămână mai târziu decât era planificat. Ca şi pentru echipele din eşalonul III, problema stării proaste a terenurilor i-a obligat pe cei de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Mureş să amâne debutul părţii a doua de campionat. Astfel, prima etapă a primăverii va avea loc pe 19 martie, la o zi după ce vor intra în competiţie echipele de Divizia C. Cei de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal au încercat să pună la lucru conducerile echipelor divizionare D, pentru ca sezonul de primăvară să se poată disputa fără probleme. Pentru a nu pune într-o situaţie şi mai grea grupările de fotbal, şi aşa foarte sărace, cei de la AJF nu au actualizat taxele. E vorba de tarifele pentru legitimări, vizele anuale, taxele de transfer, astfel că şi în primăvară se va opera cu taxele stabilite în 2003.
Referitor la partea tehnică a întrecerii, ar fi de spus faptul că lupta pentru promovare se va da, în mod cert între Gliga Companies Regin şi Tran-Sil Târgu Mureş, principalele candidate la un loc în Divizia C. Pronosticuri nu se pot da încă, deoarece mai sunt de jucat multe meciuri. Practic, se vor disputa încă 14 etape, în care se pot întâmpla multe. Meciurile cheie vor fi ultima etapă a turului II, adică etapa a 7-a şi ultima etapă de campionat (a 14-a), când cele două favorite la promovare se vor întâlni faţă în faţă. Prin urmare, promovarea s-ar putea decide chiar în ultima etapă de campionat.
Florin MARCEL

Meciurile se vor disputa sâmbăta de la ora 11, dar se vor juca şi două partide intermediare. Acestea vor avea loc în 6 aprilie şi în 18 mai. Ultima etapă, când vom cunoaşte şi echipa promovată în eşalonul III va avea loc în data de 4 iunie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE