Crema pentru hemoroizi – tinereţe veşnică Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 4123 Vizualizări

Crema pentru hemoroizi – tinereţe veşnică

459_crema.gifFemeile au renunţat la tratamentele scumpe şi sofisticate şi apelează din ce în ce mai mult la leacuri băbeşti pentru întreţinerea tenului, pentru că sunt mai ieftine. Prima cremă care a revoluţionat piaţa este cea pentru hemoroizi, deoarece, dacă nu ştiaţi, aceasta are menirea de a hidrata puternic tenul. Doar atât! De reţinut este că aceste creme pentru hemoroizi nu sunt indicate pentru toate tipurile de ten, deoarece puteţi avea surprize neplăcute. Femeile cu ten sensibil trebuie să uite cremele pentru hemoroizi din farmacii deoarece acestea conţin chimicale care atacă pielea sensibilă.
"Persoanele care au tenul încărcat de coşuri, porii dilataţi şi pielea sensibilă, nu trebuie să o folosească. Am cliente care au venit la mine cu faţa deosebit de iritată din cauza acestor creme. A trebuit să le tratez 5, 6 zile să îşi revină. Nu este indicată o astfel de cremă. Singurul lucru bun este acela de a hidrata puternic", a precizat cosmeticiana Benke Erji.
Farmaciile naturiste oferă o gamă largă de unguente şi creme pentru tratarea tenului, dar nu şi pentru hemoroizi, cu toate acestea multe femei preferă să îşi trateze pielea cu ultima: "Nu e o cremă pentru ten dar poate fi folosită şi pentru faţă. După compoziţie poate fi utilizată şi pentru ten. Are gălbenele, castan şi muşeţel. Nu cred că e rea", este de părere Miklosi Eniko, vânzătoare într-un magazin Plafar. Această cremă se găseşte la preţul de 41.000 lei, mult mai ieftină decât cremele speciale.
Rămâne la latitudinea dumeavoastră ce cremă preferaţi, însă este indicat să consultaţi medicul iar mai apoi cosmeticiana pentru a vă recomanda exact crema potrivită.
Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE