Alo? Sunt eu… Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Alo? Sunt eu…

504_AloSunt.gifPoate fi un real ajutor pentru organizare şi contact, dar şi un mod de a atrage atenţia. Telefonul mobil înlocuieşte agenda personală, aparatul de fotografiat, dar mai ales telefonul fix, prin numeroasele opţiuni pe care le prezintă, atât telefonul în sine, cât şi ofertele firmelor de telefonie mobilă.
Pentru politicienii mureşeni, telefonul mobil este nelipsit de pe birouri, de la întâlniri sau conferinţe de presă. Lider absolut este deputatul PSD Pavel Todoran, pe care l-am surprins cu trei telefoane diferite, fiecare dintre ele destul de performant ca să facă faţă unei activităţi politice intense. Mai mult decât atât, deputatul nu pare capabil să se despartă de toate, având măcar unul la îndemână.
Doru Borşan nu se lasă mai prejos. Liderul PNG are la dispoziţie două telefoane, ce îl însoţesc inclusiv la conferinţele de presă. Mobile de ultimă generaţie, îi întregesc imaginea de om de afaceri.
Colonelul Virgil Lăcătuşu nu renunţă la telefonul său nici măcar în cadrul ceremoniilor oficiale. Probabil că noile uniforme au compartimente speciale pentru telefoanele mobile. Nici fostul prefect, Ovidiu Natea, nu stă mai prost la capitolul mobile. Un om ocupat, scump la vorba de la telefon, Natea îşi ţine aproape mobilul, indiferent de locaţie.
Un microb al lumii moderne, telefonul mobil ar trebui să aibă, probabil, un avertisment scris, la fel ca pachetele de ţigări: "Dăunează grav sănătăţii". Dar ajută la comunicare.
Laura IONESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE