Motorola 3G Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Motorola 3G

Compania Motorola a anunţat lansarea a trei noi modele de telefoane mobile 3G. Prezentate oficial la Congresul Internaţional 3GSM, cele trei noi modele Motorola – E1120, A1010 si E1060 – asigură soluţii inovatoare în materie de imagini si aplicaţii multimedia. În plus faţă de acest trio, compania lansează la Cannes şi modelul Motorola D1100 PC Card, care este primul telefon mobil HSDPA de la Motorola (High Speed Downlink Packet Access).

Noul D1100 PC Card asigură viteze Internet asemănătoare celor obţinute în bandă largă. „Când vine vorba de 3G, am observat că oamenii vor să ştie că telefonul lor este dotat cu toate caracteristicile tehnice, chiar dacă ei nu vor folosi decât câteva", a declarat GregEstell, Vicepreşedinte şi Director General, Motorola Mobile Devices, Europa. „Odată cu introducerea acestor noi modele în portofoliul Motorola, putem spune că avem cea mai bogată ofertă. Consumatorii noştri se vor putea bucura de experienţele 3G în funcţie de stilul lor de viaţă." Motorola E1120 – Un telefon tip „candybar", E1120 are cameră încorporată de 3 megapixeli cu zoom digital 8x şi o protecţie specială pentru obiectiv. E1120 are capabilităţi de streaming video cu sunet şi posibilitatea de înregistrare a peste 25 de imagini pe secundă, care pot fi vizualizate pe ecranul color QVGA. Acest telefon are, de asemenea, difuzoare polifonice duale şi 3D.
Motorola A1010 – Acest terminal asemănător ca formă unui PDA este de fapt un smartphone. Oferă funcţii business precum suport VPN, gestionare avansată a Personal Information Managerului (PIM), e-mail, navigare Internet şi mesagerie instantanee. Cu o memorie internă de 48MB, care se poate actualiza până la 512MB prin Transflash, Motorola A1010 are capacitatea de descărcare şi editare de documente Word, Excel, PowerPoint şi PDF simultan cu participarea la o teleconferinţă sau cu navigarea pe Internet. A1010 dispune de un ecran color mare cu apelare tactilă, cameră de doi megapixeli, capabilităţi avansate audio video şi jocuri încorporate.
Motorola E1060 – Este un terminal bogat în caracteristici tehnice care includ capturi video, descărcări şi muzică. Motorola E1060 are şi o cameră de 1,3 megapixeli, posibilitatea de convorbiri video, difuzoare integrate şi un ecran color de mari dimensiuni.
Motorola D1100 – asigură viteze Internet asemănătoare celor obţinute în bandă largă. Pentru a asigura păstrarea legăturii, acest card PC are capabilitatea de a alterna reţelele GSM/GPRS şi UMTS şi asigură viteze de până la 3,6MB pe secundă. În plus, Motorola D1100 are atât funcţii de date şi de voce, cât şi capabilităţi de suport pentru WLAN încorporat.
Motorola E1120, A1010, E1060 şi D1100 vor deveni disponibile pentru comercializare în trimestrul al patrulea al anului 2005.
Ionuţ OPREA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE