Cea mai importanta alegere Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Cea mai importanta alegere

540_CeaMaiImp.gifChiar dacă nu se pot căsători în perioada postului, femeile au timp acum să îşi pregătească nunta mult visată. Unul dintre cele mai importante detalii este rochia. Cu voal sau fără, cu trenă sau cu flori, rochia de mireasă este unică. Pentru fiecare mireasă.

Magazinul "Special pentru tine", de pe bulevardul 1 Decembrie s-a deschis săptămâna aceasta, pentru femeile care îşi caută rochia mult visată.
"L-am deschis acum pentru că femeile îşi caută rochii pentru perioada de vară, dar cumpărăturile încep din post", ne-a apus una dintre administratoarele magazinului, Anamaria Pop.
Tendinţele de sezon în materie de rochii de mireasă sunt foarte variate, tocmai pentru a satisface toate gusturile. Fusta în clini poate avea şi trenă, cu cât mai lungă, cu atât mai graţioasă. Pe lângă eternul alb, clasic pentru mirese, se pot folosi şi materiale de culoarea şampaniei, iar dacă mireasa este puţin extravagantă, nici albastru sau roz nu ies din calcul. "Sunt aduse din Germania şi Ungaria, sunt rochiile din voal, tafta sau saten au perle, paiete şi ştrasuri, care dau o notă de eleganţă", a detaliat administratoarea, Editha Fărcaş. Preţurile la care pot fi achiziţionate sunt între 5 milioane şi 5,5 milioane lei, iar pentru închiriere între 2,8 milioane lei şi 3,3 milioane lei.
Pe lângă rochii de mireasă, magazinul mai pune la dispoziţie pantofi şi gentuţe pentru mirese, dar şi rochii de seară unice. Şi bărbaţii pot apela la produsele magazinului pentru că "Special pentru tine"
le-a pregătit o gamă variată de costume, lavaliere, cravate şi cămăşi în diferite culori. Pe viitor magazinul va oferi viitorilor miri şi fracuri, care sunt ceva mai scumpe, tocmai de aceea vor fi doar închiriate, cu sume cuprinse între 2,5 şi 3 milioane lei.
Aşadar alegerea unei ţinute pentru nuntă nu mai constituie o problemă. Nu vă rămâne decât să decideţi clipa.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE