Tendinţele 2005: culoare şi paiete Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 61 Vizualizări

Tendinţele 2005: culoare şi paiete

573_tendinte.gifNu e greu să fii vedetă… fără fiţe. Magazinele mureşene au pregătit pentru primăvara anului acesta haine care vă vor aduce în atenţia tuturor. Deşi trendul retro se păstrează şi în 2005, elementul nou faţă de anul trecut este creativitatea şi spontaneitatea în a combina culori, texturi, materiale şi articole vestimentare.

Foarte important este să avem câteva informaţii de bază în ceea ce priveşte culorile recomandate. Atenţie, însă, anul acesta trebuie să lăsăm la o parte culorile stridente! Totuşi, pentru a nu arunca hainele puternic colorate, dacă vrem neapărat să le purtăm, trebuie să adăugăm mult alb sau culori luminoase.

Explozie de culoare

Anul acesta culorile parcă explodează, iar hainele prind viaţă odată cu venirea primăverii. Se va purta mult verde, turquise, mov şi albastru.
Pe de altă parte, nu se pune mare preţ pe detalii, aşa că dacă bunica ne sfătuieşte să asortaţi geanta cu pantofii, nu trebuie să o luăm în seamă. Atât geanta cât şi pantofii pot fi asortaţi şi cu un colier sau chiar un inel. Putem spune astfel că se poartă haoticul, iar imaginaţia trebuie pusă în valoare prin diferite combinaţii.
Obiectele vestimentare create manual, cu imprimeuri florale sau figuri geometrice sunt anul acesta mai apreciate şi mai scumpe. Poşetele de mână cu torţi mici, chiar din lemn, cu paiete sau ştrasuri ce amintesc de anii '60 vor fi la mare căutare în primăvara aceasta.

Femei moderne, mobile şic

Există oare femei moderne fără telefon mobil? Evident că nu. Femeile nu mai folosesc telefoanele ca un mijloc de comunicare ci, mai degrabă, ca un acesoriu la modă. Aşa că mobilul trebuie asortat la ţinuta vestimentară. Celularul nu mai este doar negru sau gri, ci şi roz, mov, verde şi chiar cu pietre prieţioase, asta în cazul în care vă permiteţi. O altă găselniţă este inscripţionarea pe aparat a tot felul de mesaje, evident, cu un preţ pe măsură. De altfel, creatorii de modă au remarcat şi ei că femeia şi celularul merg bine împreună, aşa că la fiecare geantă au creat un buzunar special pentru telefon, foarte şic, de altfel.

Accesorii extravagante

În amintirea anilor hippie, accesoriile sunt mai înzorzonate ca până acum. Colierele şi brăţările sunt mari cu pietre colorate, cu fluturi, ştrasuri sau pene. Influenţele orientale sunt la modă şi în această primăvară: cristalele, oglinzile şi paietele amestecate cu materiale textile transparente şi care dau volum. La brâu nu este neapărat să purtăm o curea, anul acesta se poartă şi eşarfe sau flori din plastic, pentru a da o notă de eleganţă.
Cu sau fără accesorii, cu haine scumpe sau mai puţin scumpe, cu bijuterii sau fără, vom fi la modă mai ales prin atitudine. Obligatoriu trebuie să degajăm eleganţă şi rafinament.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE