Gândesc, deci mă plictisesc! Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Gândesc, deci mă plictisesc!

627_Gandesc.gifA gândi este cea mai reconfortantă stare, mai ales atunci când, plictisit nevoie mare de tot ce mişcă în jur, iei poziţia domnului de la Hamangia (pentru cei ce nu sunt în temă, este vorba de bărbatul acela cufundat în el însuşi). De obicei o decizie bună se ia după un moment, o oră, o zi sau o veşnicie de gândire, dar nici reacţiile rapide nu sunt de ignorat. Analizele mult prea îndelungate ar putea conduce la soluţii bune, dar ar putea fi şi invers. Cei surprinşi de aparatul de fotografiat gândind la diverse şedinţe, mai degrabă par a-şi odihni neuronii decât a şi-i pune la muncă.
Începem cu o doamnă, directoarea Casei Judeţene de Pensii Ileana Morent, care aici a lăsat deoparte actele. Acum directoarea se gândeşte cum o va scoate la capăt cu recalcularea pensiilor şi numărul mic de personal care nu face faţă numeroaselor dosare.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Emil Groza, obosit de stresanţii consilieri şi colegi de partid, care pun pariuri pe podoaba sa capilară, încearcă să se relaxeze. Ce-i drept, momentul este prost ales, deoarece vicele se afla într-o şedinţă.
Liderul PPRM, Adrian Moisoiu, este cu ochii deschişi şi mâinile împreunate şi probabil încearcă o comunicare cu Dumnezeu. Poate singurul lucru care l-ar fi ajutat anul trecut la alegeri. Păcat că acest lucru îl face în sala de şedinţe şi nu la biserică. Asta dacă nu cumva face un plan strategic de excludere a UDMR din Guvern sau punerea uniunii în afara legii.
Finanţistul Sorin Lazăr are două variante: ori se gândeşte la impozitul pe profit, ori la cum l-au lucrat liberalii de nu a reuşit să apuce nici funcţia de prefect, nici cea de director. Aici pare mai degrabă obosit ca într-o zi de luni.
Colonelul Crăciun de la PUR nu cade, de obicei, pe gânduri. La câte manevre a făcut formaţiunea pe care o slujeşte, nici el, cu toată experienţa sa, nu mai poate gestiona oscilaţiile unui partid de buzunar, pierdut ba în haina PSD, ba în cea a PNL. Dar parcă nici nu-i necesară atâta gândire, important este să fii la putere.
"La noi au fost codrii verzi de brad, dar i-a tăiat Verestoy şi i-a dus în Ungaria", este singurul gând care pare a-l bântui pe ex-senatorul Dumitru Pop. Fireşte, cu excepţia celui legat de preţul combustibilului la pompe.

Liana TODORAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE