Mureşeni Zi de Zi: Deea aşteaptă liceul Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Mureşeni Zi de Zi: Deea aşteaptă liceul

642_Muresen.gif"Mureşeni Zi de Zi" îţi prezintă viaţa de lângă tine. De câte ori te-ai întrebat ce gândeşte şi cine este cel pe lângă care treci pe stradă? De câte ori te-ai gândit de ce îi sclipesc ochii celei care îţi dă în fiecare dimineaţă ziarele? De câte ori ai fi vrut să afli cum de a îmbătrânit aşa de frumos bătrâna care stă în parc şi îşi supraveghează nepoţii? Dacă povestea ta este un exemplu pentru ceilalţi, dacă visele tale îndrăzneţe îţi dau putere să lupţi, te aşteptăm la redacţia Zi de Zi sau să ne scrii pe e-mail, la corina@zi-de-zi.ro

“Sunt în clasa a VIII-a, dar abia aştept să ajung la liceu. Sper că acolo profesorii şi colegii să fie altfel”, aşa gândeşte Deea, o adolescentă de 14 ani. Îi place primăvara şi o aşteaptă cu nerăbdare. Ascultă cu plăcere muzică şi vrea să devină DJ. Spune că ştie că o să îi fie greu din cauză că nu prea există femei DJ, dar este hotărâtă să nu renunţe la visul ei. Îi place muzica house, dar este deschisă şi la alte stiluri muzicale din cluburi. Îi pare rău că nu poate ieşi în discoteci, pentru că este prea tânără, dar spune că va profita peste 2-3 ani.
Iubeşte oraşul şi nu ar pleca de aici, chiar dacă “parcurile se distrug încet-încet”. Ar pleca doar pentru facultate, dar este sigură că s-ar întoarce curând, pentru că nu suportă să stea departe de familie şi prieteni: “Pentru că am cei mai buni prieteni din lume”.
Recunoaşte că nu ştie cine e prefectul sau şeful de la Poliţie, dar crede că mai are timp să fie la curent cu realitatea cotidiană. Dar spune că nici nu contează cine conduce o instituţie, atâta timp cât lucrurile merg bine. Între timp, citeşte, merge prin magazine şi, bineînţeles, la Internet Café. Consideră internetul ca o sursă inepuizabilă de prieteni, fiecare special în felul său, indiferent de vârstă sau naţionalitate. Aşa că doreşte să îmbine mereu tastele cu muzica, pentru că un DJ trebuie să aibă prieteni în toată lumea.
Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE