Sunt atâtea locuri frumoase în Mureş… Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 19 Vizualizări

Sunt atâtea locuri frumoase în Mureş…

694_Sunt.gif"Mureşeni Zi de Zi" îţi prezintă viaţa de lângă tine. De câte ori te-ai întrebat ce gândeşte şi cine este cel pe lângă care treci pe stradăă De câte ori te-ai gândit de ce îi sclipesc ochii celei care îţi dă în fiecare dimineaţă ziareleă De câte ori ai fi vrut să afli cum de a îmbătrânit aşa de frumos bătrâna care stă în parc şi îşi supraveghează nepoţiiă Dacă povestea ta este un exemplu pentru ceilalţi, dacă visele tale îndrăzneţe îţi dau putere să lupţi, te aşteptăm la redacţia Zi de Zi sau să ne scrii pe e-mail, la corina@zi-de-zi.ro

Are 23 de ani şi o mândreţe de fetiţă, Andreea Alexandra, de 2 ani. Veronica Moldovan afirmă din proprie experienţă că în ziua de azi copiii se maturizează şi cresc mult mai repede. "ţn plus, au alte nevoi, dacă vrei să îi oferi copilului tău tot ce e mai bun".
Veronica spune că soţul îşi mai doreşte un copil, dar că societatea nu le oferă posibilitatea să-l crească şi pe al doilea. "Este greu, dar incredibil de frumos".
Pentru fetiţa ei ar dori mai multe parcuri şi mai multe locuri de joacă. Spune că mureşenii ar trebuie să fie mai atenţi cu ordinea din oraş şi că cei mari ar trebui să nu distrugă locurile de joacă ale puştilor. Şi-ar duce copilul la grădiniţă, dar este prea mic. "Iar la cămin trebuie să ai pile". ţşi aduce aminte cu plăcere de excursiile pe care le făcea cu colegii la şcoală, dar recunoaşte că acum este mult mai greu: "Poate că şi doamnei învăţătoare îi este mai frică să plece cu atâţia copii neastâpăraţi."
ţn ceea ce îi priveşte pe tinerii mureşeni, mărturiseşte că este frustrant să vezi absolvenţi de facultate care sunt şoferi de taxi sau vânzători la alimentară. "Sunt atâtea locuri frumoase în judeţ. Ar fi foarte bine pentru toată lumea dacă s-ar dezvolta industria turistică". Este sigură că există potenţial, dar că nu se ocupă nimeni cu adevărat să exploateze toate posibilităţile. Până când acest lucru se va întâmpla, nu ratează nici o plimbare cu Andreea în parcuri.
Corina ALBOTA
corina@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE