Sănătate şi voie bună Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Sănătate şi voie bună

736_Sanatate.gifMedicii şi asistenţii mureşeni au dat joi seară o lecţie de distracţie. La Restaurantul Predeal, într-o organizare de excepţie, aproximativ 200 de cadre medicale au sărbătorit Ziua Mondială a Sănătăţii prin cea
de-a doua ediţie a Balului Sănătăţii. Petrecerea, care s-a terminat puţin după miezul nopţii, a fost piperată cu o tombolă cu premii surpriză, moderată de Nicu Mihoc, şi cu reprize de dans pentru gusturile fiecăruia.

Printre asistenţi şi medici s-au aflat şi membrii din conducerea celor mai importante instituţii medicale din judeţ. Csiki Zsuzsanna – director CJAS Mureş – şi organizatorul evenimentului, dr. Constantin Florea, au fost deschizători ai ringului de dans, oferind o adevărată lecţie de csardas. La capitolul dans, cadrele medicale au arătat că medicina şi muzica fac casă foarte bună. Nu au lipsit de pe ring Klara Brânzaniuc, directorul DSP Mureş, Marcela Vasluianu, director medical al CJAS Mureş, dr. Ana Popescu sau dr. Marinela Gabor. Chiar şi Florin Buicu, director administrativ al spitalului, nu a rezistat să nu fredoneze melodiile preferate.

Mielul balului

La deschiderea balului a fost prezent şi prefectul de Mureş, Ciprian Dobre, care a ţinut să le ureze cadrelor medicale mureşene La Mulţi Ani! Nicu Mihoc a profitat din plin de eveniment, făcând uz de arsenalul de bancuri cu şi despre medici. Premiile de la tombolă au făcut deliciul celor prezenţi, de la sticle de vin, la căni personalizate sau cremă de pantofi. Cele mai serioase câştiguri au fost serviciile pentru cafea, un iepure şi un miel, marele premiu oferit de organizatori. Voia bună a fost cuvântul de ordine, participanţii profitând de ocazie pentru a relua legăturile cu vechii prieteni şi colegi. S-a dansat pe "Menaito", pe "Gaşca mea", dar şi pe melodiile Leontinei Pop, iar la final toată lumea a cântat piese ale formaţiei Compact. La sfârşit toată lumea a fost de acord: se aşteaptă ediţia cu numărul trei!

Corina ALBOTA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE