Dorin Florea este depãşit de mizeria din oraş Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

Dorin Florea este depãşit de mizeria din oraş

743_DorinFlorea.gifVeşnic nemulţumit, etern temperamentalul primar Dorin Florea s-a declarat ieri extrem de supărat pe măsura introducerii abonamentului pentru gaz, dar a făcut şi precizări despre faptul că va începe evacuarea romilor din cartierul Rovinari. Şi pentru ca tabloul nemulţumirilor edilului să fie complet, acesta s-a arătat extrem de iritat de deciziile Prefecturii şi ale Consiliului Judeţean.

Ca întotdeauna când are de justificat o nerealizare, Florea găseşte vină altora. “Nu e normal să percepi abonament pentru gaz, aşa ceva nu se poate accepta. Introducerea abonamentului îmi ia din buget 16 miliarde de lei, cam cât ar costa iluminatul public într-un an. Deocamdată îmi manifest nemulţumirea în această privinţă, dar trebuie să discut cu cei de la gaz în legătură cu unele clauze ale privatizării”, a fost de părere primarul Florea.

Cu ochii pe drobul de sare

Acesta a pus în discuţie problema monopolului acestui serviciu şi ca o utopie, Florea se îngrijorează pentru unele decizii aberante pe care cei de la Ruhrgaz le-ar putea lua, ca de exemplu sistarea gazului metan în oraş în caz de nerentabilitate. Tot în cadrul conferinţei de presă, Florea a divulgat şi modul în care va face rost de banii necesari achitării abonamentului pentru gaz. “Voi tăia de peste tot. Adică din banii pentru dezvoltare, spijin pentru sport,…Nu voi mai putea face strada 1 Dec. 1918 deşi îl aveam în plan.” Şi pentru că tema dezbătută îi oferea posibilitatea de a-şi etala mai vechile sale proiecte de domeniul fantasticului, primarul a menţionat de studiu energetic pentru municipiu, care, practic ne-ar asigura independenţa în acest domeniu sau asigurarea unor surse alternative energetice. Pentru a continua în acelaşi ton, Florea s-a arătat nemulţumit şi de desfiinţarea Corpului de Gardieni Publici, dar mai ales pentru că societăţile comerciale angajează alte firme care asigură ordinea publică şi nu Primăria prin Poliţia Comunitară care urmează să se formeze. Florea a mai scos în evidenţă şi neînţelgerile cu Prefectura care nu vrea să cedeze, în administrarea locală, spaţiile în care au funcţionat Gardienii Publici, dar şi faptul că CJ “s-a băgat pe fir.”

Xenofobul Florea

Următoarele puncte dezbătute de primar au vizat curăţenia de primăvară care “a debutat timid”. Primarul s-a plâns de faptul că maşinile nu izbutesc să cureţe praful şi mizeria rămase după iarnă. Aşa că primarul adoptă o altă alternativă. “Mă rog la Dumnezeu şi la Papă, că mai nou a devenit sfânt, să ploaie torenţial câteva zile, să spele praful, că noi cu utilajele nu reuşim.” -a spus primarul, demonstrând că nu are nimic sfânt.
Şi dacă tot s-a ajuns la capitolul curăţenie de primăvară demagogul Florea pe un ton xenofob şi rasist, a menţionat şi faptul că va începe campania de evacuare a romilor din cartierul Rovinari. “Pe cei fără buletine de Târgu Mureş, care au venit aici şi au uitat să plece, îi trimit acolo de unde sunt. Iar cei care domicilază în Târgu Mureş, în mod organizat, vor merge acolo unde îi vom trimite.” Rămâne însă problema romilor şi a infracţionalităţii de pe strada Călăraşilor, pentru care Florea nu a găsit o modalitate de a-i expedia.

Cristina CORNEA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE