Metal brazilian Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Metal brazilian

831_Metal.gif“În sfârşit! Marii mei idoli, Sepultura, vor concerta pe data de 16 aprilie în localitatea Recife – statul brazilian Pernambuco, la faimosul Festival ABRIL PRO ROCK. Eu voi merge la acest concert şi sper să fie un show extraordinar, care totodată pentru mine va fi primul (cu Derick) în noua formulă (după cele două din Budapesta, ARISE & CHAOS WORLD TOUR). Sper să pot realiza şi fotografii pe care toţi cei care vizitează pagina mea le vor putea vedea curând.”

Asta spunea Olimp Boroş în urmă cu o lună. Visul lui s-a împlinit şi a ajuns la concertul Sepultura, graţie ajutorului primit de la Lenţi Chiriac. În afară de poze, Olimp a şi filmat pentru MTV România şi a făcut portretele membrilor grupului.
Fiul celebrului caricaturist Tety, Olimp a plecat în Brazilia, ca ghid turistic, din 18 decembrie, iar peste două săptămâni va veni acasă, la Târgu Mureş.
În 3 aprile, Sepultura a înregistrat materialul noului DVD în Sala OLYMPIA din Sao Paolo, dar în ciuda faptului că se afla în Brazilia, Olimp nu a putut participa.
Olimp Boros (o scurtă prezentare pentru cine nu-l cunoaşte) s-a născut pe 30 iulie 1973, în Târgu-Mureş iar primii trei ani a crescut la Polul Frigului, Joseni, la bunicii din partea mamei.
“La şcoală am mers în toamna anului 1979, la Şcoala Sportivă (pe-atunci) “Bolyai Farkas”, unde am dat examen din sport (din ce altceva se putea?), şi am urmat cursurile acestei şcoli, mai apoi ale liceului cu acelaşi nume, trecând pe la toate secţiile, pentru ca mai apoi să trec din clasa a XI-a, acolo unde mi-am dorit mereu, la Liceul de Artă”, îşi aminteşte Olimp, cu mult umor.
Mama lui este Sajgo Ilona, artist plastic profesionist, absolventă şi ea a Liceului de Artă precum şi a Institutului de Arte Plastice “Ion Andreescu” din Cluj, fostă profesoară de desen, actualmente designer la UMF Mureş. Tatăl, Ştefan Boroş – Tety, grafician şi arhitect tehnic, este unul dintre “greii” caricaturii româneşti. Aşadar, de aici a moştenit Olimp “ceva” talent. Este recunoscut ca un caricaturist talentat şi om de radio, iar acum un ghid turistic, care a ajuns din Egipt în Brazilia. Însă, pe lângă arta grafică şi caricatură, muzica a ocupat şi ocupă un loc foarte important în sufletul şi viaţa lui. “La acest capitol, pot spune că de mic copil am făcut cunoştinţă cu muzica bună, tatăl meu fiind mare fan Beatles, Rolling Stones şi mai apoi AC/DC”, spune Olimp. A devenit rocker şi, de-a lungul anilor, lista preferinţelor lui muzicale s-a tot modificat şi dezvoltat, odată cu evoluţia stilului, fiind rând pe rând fan Iron Maiden, Metallica, Moby Dick, Helloween, Kreator, Paradise Lost, Biohazard, Slayer, Sepultura, Soulfly.
Cam aceasta este pe foarte scurt povestea lui Olimp. Dacă doriţi mai multe detalii puteţi vizita pagina lui de internet www.olimanagement.com. Iar el, când va veni acasă, va povesti mai multe prin intermediul nostru.

Cora MUNTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE