Târgu Mureşul va avea 20 de autobuze noi Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Târgu Mureşul va avea 20 de autobuze noi

925_TarguMures.gifConsiliul Local intenţionează să organizeze o licitaţie publică în vederea achiziţionării a 20 de autobuze. De această dată autobuzele vor fi noi nouţe şi vor respecta normele europene din domeniu.

În următoarea şedinţă de Consiliu Local (CL) caietul de sarcini pentru organizarea licitaţiei va fi supus aprobării, aceasta urmând să fie organizată la sfârşitul lunii iulie. Vestea a ajuns deja şi la câţiva producători, care şi-au arătat interesul pentru această licitaţie. Pe lângă “greii” din domeniu, precum Man, Iveco sau Mercedes, care oferă produse la preţul de 140-160.000 euro, consilierilor locali Doru Oprişcan, Claudiu Maior şi Mircea Ştefanovici le-a fost prezentat ieri un autobuz ce costă 120.000 de euro, fabricat sub licenţă Mercedes la uzinele de la Zărneşti-Braşov, care are toate şansele să câştige licitaţia.
Totuşi, la această licitaţie publică se vor analiza toate ofertele, punctându-se toate aspecte, începând de la preţ şi terminând cu apropierea de un service autorizat sau perioadele de garanţie. Finanţarea se va face cel mai probabil printr-o societate de leasing, iar oferta va trebui făcută tot de participanţii la licitaţie. Consilierul local Doru Oprişcan este de părere că licitaţia va fi organizată cel mai târziu în luna august şi speră că “dacă toate merg bine, autobuzele se vor da efectiv în folosinţă la sfârşitul lunii octombrie, pentru ca lumea să nu mai fi nevoită să rabde frig la iarnă”.
Toate acestea s-ar putea reduce însă la speculaţii, dacă banii nu vor fi aprobaţi de CL. Prin urmare, următoarele şedinţe vor fie decisive pentru aprobarea achiziţionării acestor autobuze.

Cătălin HEGHEŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE