PD vrea debarcare cu orice preţ Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

PD vrea debarcare cu orice preţ

955_PD.gifConducerea ANOFM vrea să o mazilească pe Reghina Fărcaş (foto), directorul executiv al AJOFM Mureş, cu orice chip. Doar astfel se explică faptul că după ce directorul AJOFM Mureş a fost citat la Comisia de Disciplină a ANOFM chiar în Săptămâna Mare, cerându-i-se explicaţii pentru anumite nereguli depistate de un control dispus la solicitarea PD Mureş, care are deja un înlocuitor pentru Reghina Fărcaş, aceasta a fost din nou chemată să dea explicaţii.
De această dată şeful AJOFM Mureş a fost trimisă în faţa Comisiei de Disciplină deoarece a permis jurnaliştilor să asiste şi să redea o convorbire telefonică pe care Reghina Fărcaş a avut-o cu preşedintele ANOFM, democratul Silviu Bian. “Este redată fără acceptul domnului Silviu Bian, secretar de Stat în cadrul Ministerului Muncii, Solidarităţii Sociale şi Familiei, Preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, convorbirea telefonică dintre domnia sa şi doamna Reghina Fărcaş”, se arată în adresa trimisă Comisiei de Disciplină de Maria Cristina Gheorghian, şef serviciu în cadrul Direcţiei Comunicare din cadrul ANOFM, adresă care face referire la convorbirea telefonică în care Silviu Bian recunoaşte că postul Reghinei Fărcaş este vânat de alte persoane şi că prefectul Ciprian Dobre a şi trimis deja numele înlocuitorului acesteia.
Reghina Fărcaş, care trebuie să compară mâine în faţa Comisiei de Disciplină, a declarat că nu se consideră vinovată. “Nu scrie nicăieri în lege că nu am dreptul să îmi citez şeful. Asta denotă că îmi respect superiorii şi respect ierarhia”, a declarat Reghina Fărcaş, care a mai spus că nu consideră că prin declaraţiile sale ar fi adus atingere imaginii instituţiei, deoarece nu încearcă decât depolitizarea acesteia.

Edy MÃRCUŞ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE