SMURD continuă campania Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 67 Vizualizări

SMURD continuă campania

Conducerea SMURD s-a arătat mulţumită de reacţia mureşenilor la campania "100% pentru tine, 1% pentru SMURD". Campania, care va continua până pe 15 mai, ultima zi de depunere a declaraţiilor de venit, a trezit interesul multor mureşeni, dar şi al societăţilor din judeţ, care s-au oferit să ofere angajaţilor datele Societăţii de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România, organizaţia prin care SMURD primeşte contribuţia mureşenilor.

Deşi rezultatele concrete vor fi cunoscute doar la sfârşitul anului, Raed Arafat, medic coordonator SMURD, a precizat că: "Până acum multă lume a sunat şi s-a interesat. Am primit telefoane chiar şi din alte judeţe, motiv pentru care ţinem să mulţumim tuturor celor care vor să ne ajute în acest demers". Banii vor fi folosiţi conform unui program pus la punct de SMURD încă de la începutul campaniei. Priorităţile sunt echipajele de prim ajutor din Deda şi Târnăveni, ale căror ambulanţe sunt într-o stare precară. Pe lista obiectivelor SMURD se află şi înfiinţarea de noi echipaje, atât în judeţ, cât şi în Târgu Mureş.
În acelaşi timp, dacă rezultatele campaniei vor fi foarte bune, se are în vedere demararea proiectului construcţiei unui nou sediu SMURD.
Serviciul Mobil de Urgenţă înregistrează în fiecare an peste 25.000 de cazuri, dar medicul Raed Arafat a apreciat că această cifră va creşte. În ceea ce priveşte realizările din 2004, care au îmbunătăţit considerabil activitatea serviciului, elicopterul SMURD – sosit la Târgu Mureş în luna iulie – a intervenit în peste 125 de cazuri. (C.A.)

Am auzit de această campanie, m-am gândit să scriu şi eu 1% pentru SMURD. Cred că mulţi vor face aşa, este bine pentru oraş.
Alin, 32 de ani

Am completat deja declaraţia de venit şi am acordat deja 1% către SMURD. Au fost cei care au insistat cel mai mult, am văzut postere peste tot. Oricum, cred că merită, mai ales că primesc prea puţini bani de la stat.
Andreea Iovan,
37 de ani

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE