Delicii culinare pentru îndrăgostiţi Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 121 Vizualizări

Delicii culinare pentru îndrăgostiţi

3251_delicii.gifZiua Îndrăgostiţilor constituie prilejul perfect pentru restaurante şi pensiuni de a organiza evenimente speciale, cu surprize şi meniuri deosebite. Cele mai bune oferte din Târgu Mureş sunt oferite de Hotel Concordia şi Hotel Continental. Cu toate acestea, suntem
siguri că nici restul cluburilor şi localurilor din judeţ nu se vor lăsa mai prejos.

La Hotel Concordia, maestrul bucătar Luciano Catanese îşi va pune amprenta culinară pe meniul dedicat Zilei Îndragostiţilor. Două meniuri speciale şi o ambianţă de neuitat vă costă 100 de lei. Puteţi îmbina astfel utilul cu plăcutul, adică un cadou romantic şi o cină specială. În plus, conducerea hotelului a precizat că locaţia va fi împodobită cu baloane şi alte accesorii specifice unei atmosfere romantice.
În ceea ce priveşte meniul, prima variantă conţine tortino cu legume şi brânză, lasagna, file de peşte cu dovleac şi şofran, clătite cu pere şi sos de ciocolată şi băuturi. A doua este la fel de tentantă, aşa că misiunea de a alege nu va fi deloc una uşoară: somon marinat cu portocale, tortelloni cu carne, şuncă şi sos smântână, escalop Emiliana, tortino cu ciocolată şi sos de vanilie şi băuturi.
Luna iubirii
la Continental
Nici Restaurantul Hotelului Continental nu se lasă mai prejos în ceea ce priveşte ziua de 14 februarie, oferind Luna Iubirii. În fiecare zi, între 14 februarie şi martie, Restaurantul Continentalului vă aşteaptă cu cine romantice. Meniul, de 75 de lei, conţine cocktail "Luna iubirii", pară umplută cu gorgonzola, antricot de vită cu salsa de roşii, ardei şi budincă de porumb, jeleu de coacăze şi vin roşu, cuver asortat şi o băutură răcoritoare.
MTV Party
în Aquatic Club
De Ziua Îndrăgostiţilor, MTV vine în Aquatic. Mircea Zara va fi gazda unei seri speciale, care va fi apoi transmisă pe postul preferat de tineri. Tot marţi, primele 30 de reprezentante ale sexului frumos vor primi, la alegere, unul dintre cele 30 de cocktail-uri ale clubului. Defender va întreţine atmosfera cu un concert de zile mari.
Sovata pentru doi
Hotelul Danubius are, timp o săptămână, o ofertă specială pentru îndrăgostiţii de toate vârstele. În schimbul a 129 de euro, un cuplu beneficiază de două nopţi de cazare la Hotel Danubius, cu două mic-dejunuri incluse, dar şi o cină romantică, cu şampanie şi lumânări. Camera este decorată cu flori, iar cei doi îndrăgostiţi pot folosi gratuit piscina, jacuzzi şi sauna. La alegere, se poate opta pentru masaj sau împachetări, pentru ca sejurul la Sovata să devină un adevărat prilej de relaxare.
A doua ofertă, în valoare de 85 de euro, constă în cazare la Hotel Brădet, pentru două nopţi, cu mic dejun şi cină romantică şi folosire gratuită a bazei de tratament. Departamentul de marketing al hotelului ne-a informat că în acest weekend locurile sunt ocupate, dar că mai există oferte pentru săptămâna viitoare.
112 în David Club
Formaţia reghineană 112 va susţine primul concert din 2006 în David Club din Reghin în această seară. Spectacolul va fi dedicat îndrăgostiţilor de toate vârstele. Pe 14 februarie, aceeaşi formaţie va concerta la Simeria, pentru a sărbători încă o dată Valentineţs Day.

Şi Tarom s-a gândit la îndrăgostiţi. Sub motto-ul "100% reducere", compania de transport aerian oferă cuplurilor o reducere de 280 de euro valabilă până în 28 februarie, pentru traseele Cluj – Frankfurt, Munchen şi Cluj – Viena şi Milano.

Laura IONESCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE