Mesaje de Valentine's Day Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

Mesaje de Valentine's Day

3263_mesaje.gifZiua Îndrăgostiţilor a devenit o adevărată sărbătoare pentru români. Dovada clară că marketing-ul face din orice o afacere de succes, Sfântul Valentin a devenit preferatul românilor, iar Dragobetele au trecut pe locul doi. Indiferent de vârstă, românii dovedesc că au nevoie de o zi în care să îşi declare dragostea. După o lună ianuarie lipsită de evenimente şi sărbători naţionale, februarie aduce o sărbătoare a Statelor Unite în prim-plan. Dar, mai presus de toate, o sărbătoare care rămâne a omenilor, mai presus de naţie, religie sau sex. Aşa că, mureşenii pot profita din plin de o zi în care iubirea devine cuvânt de ordine şi clişeele sunt date la o parte.

Suntem împreună de aproape o jumătate de an şi cuvintele care ne caracterizează sunt “iubire mare.” Ne-am cunoscut prin intermediul unor preteni comuni şi a fost dragoste la prima vedere. Ne completăm reciproc şi ne înţelegem de minune. Petrecem foarte mult timp împreună, iar încrederea şi sinceritatea cu care ne-am clădit relaţia ne ajută să trecem peste momentele în care suntem departe unul de celălalt. De Sfântul Valentin vreau să-i spun lui Florin ceea ce el ştie deja, şi anume că îl iubesc din tot sfletul şi sper să îi am alături de mine mult timp de acum încolo. Cred că este sufletul meu pereche.
Ana, 23 ani studentă

Ana este o persoană foarte sensibilă, drăgăstoasă, copilăroasă, de care m-am îndrăgostit încă din prima clipă. A trecut ceva timp de-atunci, dar pentru mine, iubirea ce i-o port este din ce în ce mai mare. Simt că este sufletul meu pereche. De când ne-am cunoscut, viaţa mea s-a schimbat radical. Sunt un alt om. Mai fericit, mai calm, mai împlinit sufleteşte. Vreau să-i spun că mă bucur că am întâlnit-o. E o rază de soare care mă ajută şi-mi ridică moralul atunci când sunt trist sau supărat. O iubesc foarte mult şi mă face fericit. E exact persoana pe care mi-am dorit-o lângă mine. Ana, te iubesc mult!
Florin, 24 ani, student

De Valentine, vreau să-i spun superbei mele prietene că îmi este foarte dragă, chiar dacă uneori o mai supăr. Te pup dulce şi mi-e dor de tine.
Sorin, 24 ani, muncitor

Eu şi iubitul meu Dragoş suntem împreună de câţiva ani. Am petrecut deja câteva zile de Valentine, dar niciodată nu am avut ocazia să-i spun, în acest mod, că îl iubesc. Relaţia noastră este una specială, bazată pe încredere şi sinceritate. Suntem amândoi nişte copii, care şi-au găsit, fiecare, partenerul perfect pentru discuţii pentru distracţii. Cu ocazia zilei de Sfântul Valentin vreau să-i transmit că este sufletul meu pereche. Îl iubesc din tot sufletul şi sper că vom fi alături unul de celălalt mult timp de acum înainte.
Andreea, 21 ani,studentă

Cine e Sfântul Valentin
Sfântul Valentin este patronul logodnicilor şi apicultorilor. Legenda spune că a fost un medic, devenit mai apoi preot în Roma secolului 3. În anul 268, constatând că soldaţii căsătoriţi au mai puţină eficienţă în armată, împăratul Claudiu al II-lea a abolit instituţia mariajului. Însă tinerii îndrăgostiţi au continuat să îşi lege destinele în secret, sub binecuvântarea Sfântului Valentin. Descoperit de împărat, preotul a fost arestat şi trimis la închisoare. Pe timpul încarcerării, Sfântul s-a împrietenit cu Julia, o tânără oarbă, care şi-a recăpătat în mod miraculos vederea. Chiar înainte de a fi executat, Sfântul Valentin i-a trimis acesteia o foaie în formă de inimă cu mesajul: "…de la al tău Valentin". Decapitat în 270, Sfântul Valentin a devenit un martir ce apoi a fost sanctificat. Pentru a-l onora, un mic orăşel din centrul Franţei îi poartă numele, iar biserica este patronată de Sfântul Valentin. (L.I.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE