Seminar pregătitor pentru ProEtnica 2006 Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 29 Vizualizări

Seminar pregătitor pentru ProEtnica 2006

Centrul Educaţional Interet-nic pentru Tineret pregăteşte din timp cea de a şasea ediţie a festivalului Proetnica, una dintre cele mai importante manifestări de acest gen din ţară şi din sud-estul Europei. Cele cinci ediţii desfăşurate până acum au confirmat că ProEtnica este un bun prilej de afirmare a dreptului la identitate culturală a comunităţilor etnice din România şi din străinătate.
În perioada 17-19 februarie, la sediul Centrului se va desfăşura cea de-a doua şedinţă tehnică pregătitoare a Festivalului dedicat Comunităţilor Etnice în România. La întâlnire au fost invitaţi reprezentanţi ai comunităţilor etnice care vor participa la festival.
La prima întâlnire, desfăşurată la sfârşitul anului 2005, participanţii au decis ca festivalul să se desfăşoare pe durata a zece zile, şi anume în perioada 18-27 august 2006, iar la întrunirea din aceasta săptămână se vor discuta structura organizatorică şi desfăşurarea componentelor evenimentului.
La Festivalul ProEtnica 2005, ca şi în anii precedenţi, au fost prezente peste 30.000 de persoane.
Centrul Educaţional Interetnic pentru Tineret din Sighişoara este un proiect finanţat între 2000-2003 de guvernul german, prin Institutul pentru Relaţii Culturale Externe din Stuttgart, în cadrul Pactului de Stabilitate pentru Europa de Sud-Est. În prezent, centrul se autofinanţează. Obiectivul asociaţiei este sprijinirea dezvoltării unui climat de armonie interetnică şi toleranţă, în spaţiul multicultural al societăţii româneşti. (F.C.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE