Născută pe 8 Martie Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

Născută pe 8 Martie

7176_vip_N.gifBianca Alexandra Zamfir are şase anişori şi este născută pe 8 Martie, când se sărbătoreşte Ziua Femeii.
La grupa Voiniceii îi plac orele de matematică, "sunt deşteaptă şi îmi plac toate calculele, nu numai cele de adunare şi scădere". Despre doamnele educatoare, Bianca a spus că "au răbdare cu noi, ne ajută". Anul acesta, în toamnă, ea va merge la şcoală aşa că se pregăteşte temeinic până atunci. Ia ore de balet, dar a început să facă şi karate. Va avea un examen de trecut pentru a intra în posesia centurii albe. A spus că îi place karate şi nu se va opri până nu va avea centura neagră. Îi dorim să aibă noroc la examen.
În mica vacanţă de iarnă, Bianca a stat cu bunicii ei, de Revelion a ieşit în centru să vadă focul de artificii care "a fost frumos, mi-a plăcut acolo în centru". Apoi a mers la bunicii ei, a mâncat tort preparat de ei şi s-a simţit bine alături de cei dragi.
Jucăria preferată este păpuşa Witch, care are "aripi frumos colorate şi un scai care se lipeşte pe spate", dar cunoaşte multe şi din tainele calculatorului pentru că are jocuri interesante "Hercules", "Lion King", iar un CD conţine piesele de la Lion King II.
Fetei îi plac toate anotimpurile, dar mai ales iarna "când e zăpadă, frig, iar noi facem oameni de zăpadă, ne dăm cu sania, ne bulgărim, ne dăm cu patinele, cu skiurile".

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE