Anca Boagiu, nominalizată la Young Global Leaders 2007 Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Anca Boagiu, nominalizată la Young Global Leaders 2007

Anca Boagiu, ministrul integrării europene, este singurul român nominalizat de către World Economic Forum prin-tre tinerii lideri ai anului 2007.
Anca Daniela Boagiu, mi-nistrul integrării europene, se află pe lista nominalizărilor propuse de către World Economic Forum pentru Young Global Leaders 2007. Această listă contine nume precum Paula Lehtomaki, ministrul finlandez pentru comerţ exterior şi dezvoltare, şi Douglas Alexander, fost ministru pentru Europa din Marea Britanie,
Anca Daniela Boagiu este singurul român care a fost nominalizat pentru anul 2007 printre cei 250 de tineri lideri ai anului 2007, selectaţi de către 34 de lideri de opinie din mass-media internaţionale, din peste 4000 de propuneri.
Lista de nominalizări Young Global Leaders 2007 include 125 de oameni de afaceri, precum şi reprezentanţi ai vieţii politice, ai mediului academic, ai mass-media şi ai societătii civile din peste 70 de ţări. În fiecare an, World Economic Forum realizează o listă cu 250 de tineri, cu vărste până în 41 de ani, din toată lumea, care au avut o contribuţie marcantă în domeniul în care îşi desfăş oară activitatea.
Ministrul integrării europene a fost invitat să participe la summitul anual al Young Global Leaders, care va avea loc în Dalian, China, în perioada 4-6 septembrie a.c. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE