Oferte comerciale Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Oferte comerciale

Oferte digitale accesibile
Pachetul Canon, care conţine aparatul foto digital Canon Ixus 60, imprimanta foto Canon Selphy CP- 720, setul de accesorii KP- 108 dotat cu 3 riboane color pentru imprimare şI 108 coli se comercializează la Germanos la preţul 1199, 90 lei.

Serviciul G-Agenda
Cu serviciul G- Agenda, care este oferit la Germanos, ne putem transfera agenda telefonică din vechiul mobil în noul mobil. Numerele se salvează pe un CD şi se oferă şi un print al acestora. Acest serviciu este disponibil pentru majoritatea modelelor de telefoane de pe piaţă.

Lichidare de stoc
Agenţia de publicitate Mediaexpert are un stoc limitat la calendarele de perete ce conţin flori, peisaje, triptice. Fiecare calendar costă 1 leu, sediul fiind pe Gheorghe Doja numărul 32. Telefonul unde puteţi suna pentru detalii este 0265- 250. 842.

Piadineria Italiana
Situat în Piaţa Trandafirilor numărul 53/ 6, fast food-ul Piadineria Italiana ne întâmpină cu piadina la care fiecare client poate alege sortimentul de brânză, mezeluri şi zarzavaturi care să intre în compoziţia piadinei. Se servesc cafea şi băuturi răcoritoare. Orarul este de luni până miercuri de la orele 9.00- 24.00, joi-sâmbătă de la orele 9.00-04.00. Relaţii suplimentare se obţin la numărul de telefon 0745- 285.789.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE