Va fi creatoare de modă Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Va fi creatoare de modă

7241_vip.gifDiana Truţă merge la grădiniţă pentru că, spune ea, "învăţ lucruri noi, interesante, care vor alcătui o mare enciclopedie pe mai târziu". Are şase ani, învaţă la grupa mare pregătitoare de la Grădiniţa Nr.16, iar celelalte colege din grupă sunt toate prietenele ei.
Acasă are patru colecţii de Păpuşi Witch, dar urmează ca părinţii ei să îi cumpere următoarele colecţii care vor apărea din această gamă.
"Moş Crăciun mi-a adus o păpuşă Witch, anul trecut iepuraşul de paşti a mai adus încă una. Dar mie mi-ar place o păpuşă bebeluş, Ferbie Barbie care să vorbească în engleză".
La serbarea pentru Moş Crăciun, Diana şi-a impresionat bunicii care au plâns de bucurie şi emoţie. A fost acompaniată la vioară de "un domn care a cântat frumos", iar ea a recitat colinde în limba engleză, uimind părinţii prin vocea plăcută şi prezenţa scenică.
Alte pasiuni ale fetei sunt baletul, limba engleză. Acasă are calculator pe care accesează programe, jocuri. Povestea că anul trecut, în vară a fost plecată pentru o săptămână în Grecia cu părinţii, unde s-au distrat bine.
Visul ei este să devină directoarea unei case de modă. Am întrebat-o dacă ar dori să aleagă dintre colegele ei de grădiniţă viitoare modele care să prezinte pe scenă creaţiile vestimentare ale ei. A răspuns zâmbind: "nu, e prea devreme să spun care colegă de aici va fi model. Trebuie să mai creştem, să fim înalte. Nu ştiu ce fată şi faţă aş alege de aici pentru a prezenta modă pe scenă. Manechinele vor purta peruci pe care mi le va face o prietenă, iar eu voi desena modelele rochiilor purtate pe podium.

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE