Denis, micuţa dansatoare Monden
  • admin
  • 0 comentarii
  • 119 Vizualizări

Denis, micuţa dansatoare

7270_vip_Denis.gifPe Denis Hriţcu Meşenski, de numai şase ani jumătate, am întâlnit-o la grupa mare pregătitoare a Grădiniţei Numărul 16. În timp ce colora frumoasa lalea pictată pe coala de hârtie, a început să îmi spună că iubeşte florile, iar colegii cu care se înţelege bine sunt: Nicoleta Vrabie, Alisa, Laura, Alexandra Câmpean, Dodo, Silviu, Diana.
Este o fată lăudată de doamnele educatoare pentru caietele frumoase, desenele pe care le realizează, pentru graţia cu care este înzestrată de natură. Dintre copiii enumeraţi, Nicoleta este cea mai bună prietenă, cele două s-au întâlnit de multe ori la cumpărături, se vizitează reciproc acasă şi de Revelion au fost împreună petrecând până târziu.
Cu sora cea mică, Diana, Denis se înţelege bine. La grădiniţă fetei îi place puzzle, să asculte muzică sau să cânte piese preferate străine.
Acasă are un laptop pe care se joacă cărţi, sau jocuri cu maşini. Deseori, căţeluşa Alma, cu blăniţă neagră, maro, alb este prietena de joacă atunci când vrea să îşi diversifice programul.
Ea merge la Liceul Unirea pentru orele de dans sportive. Îi place mult ceea ce face acolo, a participat cu colegii ei la concursuri "într-o încăpere mare, unde erau mulţi participanţi, iar în sală erau 1000 de persoane. Asta se întâmpla la Casa Tineretului". Când creşte, vrea să devină doctoriţă. E o meserie pentru care crede că e pregătită, cu toate că implică "multă şcoală, liceu, facultate, doctorat".

Elena ALEXĂ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE