Horoscop Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Horoscop

7406_horoscop.gifBerbec
Eşti receptiv la tot ce –ţi trezeşte interesul, fie o carte bună, muzică sau pictură. Nu este exclus ca la un concert sau vernisaj să te întâlneşti cu cineva care-ţi va reaprinde inima.

Taur
Azi nu te mai întrebi ce te mai aşteaptă, laşi să vină ce are să vină. Eşti gata de orice. Multe lucruri bune ţi se vor întâmpla. Acestea vor fi cadoul tău de Sf.Valentin.

Gemeni
Ţi se pare că ai succes şi atunci când nu faci nimic în acest sens. Cineva din anturajul tău are nevoie de ajutor, dar exită să ţi-l ceară. Nu fi insensibil. Fă tu primul pas.

Rac
Vei avea o zi grozavă. Nu pentru că n-ar mai exista probleme, dar azi nu vei vrea să le rezolvi cu orice preţ. Vei face totul după pofta inimii, fără să le mai consideri iresponsabilităţi.

Leu
Poţi masca dorul de ducă făcând o excursie în pădurea din apropiere. Leul singuratic îşi poate linge rănile şi acasă. Clarifică dilema: tu ai probleme cu lumea sau lumea are ceva cu tine?

Fecioara
E ziua îndrăgostiţilor-nu uita să –i aduci aminte de asta cu o floare şi perechii tale. Să nu-i jigneşti pe cei dragi, nici cu vorba nici cu fapta. Astfel ziua Sf.Valentin va deveni o adevărată sărbătoare.

Balanţa
Te înfrupţi cu nesaţ din plăcerile vieţii. Găseşti mereu momentul şi locul unde merită să fii prezent. De parcă te ar ghida un al şaselea simţ. Seara vei ajunge obosit, dar mulţumit în fotoliul tău preferat.

Scorpion
Ziua Sf. Valentine este şi ziua celor care iubesc în taină sau fără speranţă. Verifică-ţi poşta electronică şi cutia de scrisori cu mare atenţie. S-ar putea să găseşti un mesaj de la cineva drag.

Săgetător
Îţi faci griji degeaba. În plan sentimental totul e în ordine. Nu te enerva inutil dacă nu poţi realiza pe loc ceea ce ţi-ai propus, căci dăunează sănătăţii. Evaluează-ţi succesele de până acum.

Capricorn
În ultimii ani ai descoperit şi tu ziua Sf.-lui Valentin. Faptul că trebuie să ghiceşti uneori cine se ascunde în spatele unui cadou primit, îi dă o notă de joacă specială zilei.

Vărsător
Ai dormit prost. Te –ai ascunde cu plăcere într-un colţ sumbru şi ai dormi toată ziua, chiar de Sf. Valentin, ca să uiţi de proasta dispoziţie ce a pus stăpânire pe tine.

Peşti
Evită pe cât posibil situaţiile conflictuale, dacă nu vrei să-ţi plângi de milă. Nu e indicată nici cea mai inocentă convorbire telefonică…poate totuşi nu e chiar atât de inocentă…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE