55.000 de semnături pentru Tokés Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 31 Vizualizări

55.000 de semnături pentru Tokés

7457_55.gifUn număr de 55.000 de persoane au semnat pentru înscrierea episcopului reformat Tokés László în cursa electorală pentru Parlamentul European.
Anunţul a fost făcut de Szilágyi Zsolt, şeful de campanie al episcopului, la conferinţa de presă susţinută marţi. Fostul deputat UDMR afirmă că 35.000 de semnături au fost strânse în judeţele Harghita, Covasna şi Mureş, restul susţinătorilor provenind din alte judeţe transilvănene. Szilágyi spune că vor aduna mai multe semnături decât cele 100.000, prevăzute de lege.
Şeful de campanie a acuzat UDMR că încearcă să împiedice candidatura lui Tokés prin toate mijloacele, inclusiv prin intimidarea susţinătorilor şi simpatizanţilor săi. În judeţul Satu Mare au primit ameninţări mai multe persoane implicate în campania de strângere de semnături pentru episcopul reformat şi se răspândeşte zvonul că cei care îl susţin pe Tokés cu iscălitura lor nu vor mai beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei, susţine Szilágyi Zsolt. În Bihor, între udemeriştii care recurg la mijloace neortodoxe pentru obstrucţionarea adversarului politic se numără Szabó Ödön, preşedintele executiv pe judeţ şi preşedintele organizaţiei din satul Urvind, spune şeful de campanie. Abuzuri s-au semnalat şi din Harghita, primarul comunei Mădăras ameninţându-i cu Poliţia pe cei care semnează pentru Tökés. O altă ilegalitate comisă de udemerişti constă în implicarea de elevi în campania de strângere de semnături pentru candidaţii lor, a spus Szilágyi Zsolt. (NewsIn)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE