Horoscop Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 20 Vizualizări

Horoscop

7460_horoscop.gifBerbec

Dacă ţi se oferă posibilitatea unei excursii, mai ales dacă e vorba să pleci împreună cu persoana iubită nu sta pe gânduri. Ar fi cazul să faci ceva pentru relaţiile sentimentale.
Azi evită afacerile. Bazează -te pe intuiţie.

Taur

Ai o mare putere de convingere şi relaţia cu cei din jur e excelentă. Poţi negocia contracte, să semnezi acte oficiale. Ai răbdare şi nu te aştepta la câştiguri imediate.
Fii atent cum discuţi cu femeile şi să nu faci glume riscante.

Gemeni

Dimineaţa vei fi indispus şi nu te vei purta corect cu persoana iubită. Nu este exclus să continui ziua cu o ceartă zdravănă. Evită afacerile şi întâlnirile cu prietenii. Spre seară vei sări în ajutorul unei rude mai în vârstă, care s-a îmbolnăvit.

Rac

Spre nemulţumirea partenerului de viaţă, afli că trebuie să pleci într-o delegaţie. Păstrează-ţi calmul, indiferent de situaţie. Nu are rost să vă mai şi certaţi. Să nu faci investiţii, azi nu vei avea succes în afaceri, moment nefavorabil.

Leu

Dimineaţa vei amâna o călătorie, din lipsa banilor, lucru ce va afecta relaţia cu partenerul de viaţă. Te îngrijorează starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei. Degeaba te agiţi, nu rezolvi nimic decât cu mult calm şi răbdare.

Fecioara

O călătorie în interes personal te va apropia mai mult de persoana iubită. Pe drum vei cunoaşte o persoană dispusă să -ţi dea sfaturi bune pentru afaceri. Ai grijă să nu faci promisiuni dacă nu te poţi ţine de cuvânt!

Balanţa

Ai succes în toate activităţile legate de cămin şi te înţelegi foarte bine cu familia. Eşti bine dispus şi comunici cu uşurinţă. Azi poţi rezolva chiar şi din problemele celor din jur.
Un sfat prietenesc: nu neglija propunerile unei femei.

Scorpion
E posibil să fii impersionat de cadoul făcut de persoana iubită. După masa va trebui să iei o decizie importantă în ceea ce priveşte relaţia de cuplu. Ascultă-ţi intuiţia. S-ar putea ca prietenii să vă invite într-o excursie în străinătate.

Săgetător

Recunoaşte că te preocupă excesiv propria ta persoană. N-ar strica să dai mai multă atenţie relaţiilor sentimentale. Ţi ar prinde bine o ieşire împreună cu persoana iubită. Amână afacerile. Nu te stresa mai mult decât este cazul.

Capricorn

Munca din ultima perioadă îşi arată roadele. Ai satisfacţii pe plan social şi financiar. Îţi poţi asigura succesul prin rigurozitatea şi seriozitatea care te caracterizează. Fii mai prudent în relaţiile sentimentale. Acordă mai multă atenţie iubitei.

Vărsător
Eşti hotărât să-ţi asumi noi responsabilităţi. Conjunctura este favorabilă activităţilor intelectuale. Ai ocazia să te afirmi. Cei din jur, în special o persoană de sex opus, n-au cum să nu-ţi observe farmecul. Fii totuşi prudent.

Peşti

Sunt favorizate relaţiile cu prietenii şi cu rudele. Dimineaţa te vei întâlni cu o persoană pe care o apreciezi mult şi cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Vei rezolva probleme familiale îndelung amânate. Ţine cont de sfaturile unei femei mai în vârstă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE