Auto Top a demarat în 2007 cu multe noutăţi Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

Auto Top a demarat în 2007 cu multe noutăţi

7493_autotop.gif"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au ţinut să fie alături de noi şi de această dată, la fel cum s-a întâmplat pe tot parcursul anului 2006. Le mulţumesc că au fost exigenţi, în ideea de a ne face mai buni şi mai competitivi". Acestea au fost cuvintele cu care Adrian Grosu, directorul general al firmei Auto Top, dealer Wolksvagen în judeţul Mureş şi partener Audi, şi-a primit sutele de musafiri la importantul eveniment găzduit joi seara în elegantul complex President.

Seara organizată, după cum ne-am obişnuit, impecabil, a reprezentat primul eveniment major din lumea auto a judeţului Mureş din acest an.
Primul cuvânt l-a avut prezentatorul Antenei 3, Ovidiu Maior, care a făcut oficiile de gază, apoi el a predat ştafeta directorului general al firmei Auto Top, Adrian Grosu, iar în final, directorul de vânzări, Viorel Borz, a prezentat în detaliu noutăţile aduse de dealer-ul mureşean.
Mureşenii prezenţi joi seara la complexul President au avut privilegiul de a studia în detaliu câteva "bijuterii" ale mărcii Wolksvagen, pe care le vom prezenta amănunţit în rândurile de mai jos, au putut admira autoturisme marca Porsche, maşini pe care Auto Top le şi comercializează începând cu acest an, iar ca un element absolut nou, musafirii au avut ocazia să vadă "pe viu" o serie de produse din categoria "recreaţie", cum ar fi: ambarcaţiuni şi bărci sportive, snowmobile, ATV-uri etc. Toate acestea vor completa gama de produse auto pe care o oferă Auto Top.
Atmosfera plăcută a fost completată cu evoluţia cvartetului Arpeggione, iar la final trupa AŞA, adusă din Bucureşti pentru acest eveniment, a dat şi mai multă culoare unei seri "marca Auto Top".

Vedetele serii
Noul JETTA se vinde acum fără taxe vamale
Aflat la a cincea generaţie, Jetta s-a vândut în întreaga lume în peste 6,5 milioane de exemplare, înainte de a reveni pe piaţă cu noul design ce caracterizează noua imagine Volkswagen. Grila radiatorului în forma literei "V" este cel mai vizibil exemplu şi dezvăluie un stil mai sportiv şi mai rafinat. Portbagajul, deja recunoscut ca fiind unul foarte generos în această clasă, a fost de asemenea mărit şi mai mult până la 527 de litri, cu 72 mai mult decât la generaţia anterioară.
Cel mai important este faptul că din ianuarie 2007, Volkswagen Jetta este disponibil în România cu zero taxe vamale. Luând în considerare şi preţurile, care încep de la 16.416 Euro (inclusiv TVA) pentru motorul de 1,6 litri cu 102 CP pentru varianta Trendline, Jetta este o maşină accesibilă, reprezentativă pentru istoria remarcabilă a mărcii.

TOUAREG, un nou design şi tehnologii inovatoare
Noul Touareg, echipat cu peste 2.300 de componente reproiectate, arată diferit faţă de predecesorul său. Partea din faţă a fost amplu modificată, se remarcă o nouă grilă de radiator, faruri având o formă mai expresivă şi multe alte detalii modernizate. Dincolo de acestea, un substanţial aport de noi şi, în unele cazuri, unice elemente tehnice. Touareg va fi, de asemenea, primul Volkswagen care propune o motorizare V8 cu benzină alimentată prin injecţie directă (V8 FSI, 257 kW/350 CP).

Noul TOURAN, cea mai sigură maşină din clasa sa!
Auto Top, dealerul Volkswagen, anunţă începerea unei campanii speciale de promovare a unuia dintre modelele de succes ale mărcii: Volkswagen Touran. Modelul care se bucură de "avantaj client" considerabil în această perioadă este noul Volkswagen Touran, "mai mult decât o maşină de familie", conform sloganului.
Acest model se adresează familiilor tinere, cu cel puţin doi copii, care caută o maşină cu personalitate. Prin spaţiul oferit şi modularitatea interiorului, noul Touran este maşina utilă în orice ocazie, fie că este vorba despre relaxare sau excursii la final de săptămână cu familia. În acelaşi timp, gama variată de motorizări disponibile şi dotările ingenioase conferă clienţilor flexibilitatea şi dinamismul care nu se regăsesc, în mod normal, la o maşină clasică de familie.

CRAFTER – forţa celei de-a treia generaţii de vehicule utilitare uşoare
Forţă pe patru roţi, putere şi motorizări extrem de economice, design marcant – acestea sunt caracteristicile definitorii ale noului model de la Volkswagen Autovehicule Comerciale. Este disponibilă o gamă amplă de propulsoare, ceea ce înseamnă că există motorul potrivit pentru fiecare utilitate.
Astfel, există mai multe versiuni 2.5 TDI în cinci cilindri: 109 CP, 136 CP şi 164 CP.
Volkswagen Crafter se prezintă cu o cutie manuală cu şase trepte în dotarea standard. De asemenea, cutie de viteze automată Shiftmatic este disponibilă opţional. Frânele de dimensiuni generoase garantează o funcţionare foarte bună, indiferent de încărcare.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE