PNG-CD Luduş – pregătit de lansare Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

PNG-CD Luduş – pregătit de lansare

7511_png.gifPartidul Noua Generaţie, filiala Luduş, aflată la început, a reuşit să adune peste o sută de membri. Preşedintele filialei, Vitalie Suruceanu, specialist în endocrinologie, este de părere că va reuşi în cel mai scurt timp ca filiala să crească, iar apoi să treacă la acţiuni mai concrete, pentru că PNG-CD s-a săturat de poveşti.
Vitalie Suruceanu, medic specialist în endocrinologie, la Policlinica Orăşenească din Luduş, de origine basarabean, s-a născut într-o comună care-i poartă numele, Suruceni, aflată la zece kilometri distanţă de Chişinău. În anul 1990 îşi termină studiile liceale la Liceul Sanitar din localitatea de unde provine. Tot în acel an se înscrie la cursurile Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Tîrgu- Mureş. Pentru el, politica este o noutate, însă legat de problemele cu care se confruntă societatea, în special locuitorii din Luduş, este dezgustat. Asta ar fi primul lucru care l-a determinat să intre în politică: "Până acum o lună nu am fost interesat de politică. Venind la guvernare tot felul de partide care au promis marea şi sarea, au uitat că acestea trebuie puse şi în aplicare, şi nu numai, să fie concretizate. Am decis să intru alături de colegii mei, pentru că aici, în afară de vorbe se fac fapte şi sunt reale. Unde sunt probleme, preşedintele Becali se implică serios, iar în judeţul nostru, domnul Borşan se ocupă de problemele judeţului, direcţionînd suportul de care este nevoie acolo unde lipseşte", ne-a spus Vitalie Suruceanu.
Îngrijorare faţă
de sănătate
Preşedintele filialei din localitatea Luduş este îngrijorat de sistemul sanitar din ţară. Acesta este de părere că actuala guvernare şi conducerea sănătăţii a promis prea multe, prea puţin s-a pus în aplicare, iar problemele încep să se acutizeze. "Vrem ceva concret în sistemul sanitar. Se promite prea mult şi prea puţin se realizează, iar problemele sunt din ce în ce mai mari. Pe cît posibil în oraşul Luduş vom încerca să simplificăm lucrurile. Stăm cu pixul şi cu hârtia, iar timpul este pierdut. Nu aşa se rezolvă problema oamenilor", ne-a declarat Vitalie Suruceanu. Întrebat dacă este de acord cu iniţiativa managerului Chişu, aceasta ne-a răspuns că: "are şi el problemele lui cu care se confruntă, iar în ce priveşte ridicarea noului spital este o iniţiativă benefică pentru bolnavii din Luduş, iar administraţia locală nu se prea implică în problemele spitalelor din Luduş".

"Vom încerca să facem efortul să fim activi pe plan local şi să avem o creştere, pentru că ne-am săturat de poveşti. Vrem să demonstrăm că este un partid solid şi care va putea să pună umărul la schimbarea situaţiilor din Luduş. Când se aude de PNG-CD locuitorii să aibă convingerea că acesta se implică pentru orice persoană, indiferent de religie, etnie. Pe noi nu ne interesează avantajele materiale ci problemele cetăţeanului", ne-a mai spus Vitalie Suruceanu, preşedinte PNG-CD, filiala Luduş

KRISTOF Lajos

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE