Sarbatoriti de Sfântul Ion Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Sarbatoriti de Sfântul Ion

10816_union.gifCa în fiecare an de ziua Sfântului Ioan Botezatorul, redactia ZI de Zi ureaza un calduros "La multi ani", persoanelor ce poarta acest nume. Le dorim multa fericire, putere de munca, sanatate si împlinirea tuturor dorintelor .Fie ca sunt persoane publice, fie simplii cetateni, ne cerem scuze daca am omis neintentionat anumite persoane, sau daca nu au putut fi contactate telefonic, redactia le ureaza toate cele bune si un an mai bun din toate punctele de vedere. Cum petrec ei? Cititi mai jos…
Ioana Badiu – Branch Manager Volksbank: "Anul acesta voi fi în familie, doar în familie. Am nevoie de putina liniste dupa atâta agitatie. Tuturor Ionilor si Ioanelor le doresc cât mai multe succese profesionale, sanatate si noroc pentru ca de multe ori fara el nu reusesti în viata. Ranja face chef la Primarie: "De dimineata voi sarbatorii prin munca, iar la sfârsitul zilei voi oferii o receptie pentru toti angajatii primariei, pentru ca asa e frumos. Iar în calitate de viceprimar, presedinte a filialei P.N.L Reghin si persoana care port acest nume cu ocazia acestei zile sfinte le urez tuturor reghinenilor care poarta acest nume tot binele din lume, multa sanâtate si cât mai multe realizari", ne-a decalrat viceprimarul Ionel Ranja. "De sfântul Ion voi fi prin zona, voi sarbatori cu prietenii, dar voi si munci putin. Eu am început de duminica cu familia si câtiva apropiati, la cabana mea la Deda Bistra, încercam sa ne simtim bine. Celorlalti sarbatoriti care poarta acest nume eu le urez "La multi ani", prosperitate, sânatate si bucurii ca necazuri avem toti", ne-a declarat si Ioan Cazan, director S.C Cazadela SA. Ioan Luca, solistul formatiei "Selena" merge si la Tribunal: "De dimineata în ziua de Sfântul Ion, trebuie sa ma prezint la tribunal la un proces, dar dupa masa, muzica reintra în decibelii sporiti, sarmalele vor fi la discretie, cafeaua va trepida pe masa de la basii care vor bubui, musafirii mei se vor simtii chiar mai bine decât la ei acasa, chiar daca vecinii ma vor reclama la politie eu voi cânta pentru toti prietenii, angajatii si familia mea care e cel mai important lucru pentru mine la ora actuala. În rest le urez tuturor Ionilor si Ioanelor sa încerce sa fie mai buni macar de ziua lor de nume, e important", a spus acesta.
Alte petreceri, alte urari:
Ioan Tusnea, director la Gimnaziul de Stat Augustin Maior si consilier PNL: "De sfântul Ion binenteles ca de dimineata voi fi la scoala, voi sarbatori prin munca. Iar dupa masa voi astepta niste prieteni, eu nu sunt pretentios la cadouri, important e sa ne întâlnim sa sarbatorim împreuna. Celorlalti Ioni le doresc sa nu fie niste strigatori în pustiu, precum Ioan Botezatorul în anul 2008, în rest toate cele bune si spor…" Ioan I. Costea, profesor de Istorie, scriitor: "Voi sarbatori acesta zi în familie, nu cu mult timp în urma am devenit bunic, fata mea a nascut gemeni, si sunt foarte mândru voi fi înconjurat de prietenii mei cei mai buni si vom sarbatori asa cum se cuvine aceasta zi. Celorlalti care îsi sarbatoresc ziua de nume ce pot sa le urez sanatate, fericire, satisfactii, multa întelegere în familie si sa fie mai buni, restul nu mai conteaza", a spus Costea. Ioana Rodica Bândila, coordonator Centrul Educational de Informare si Consiliere"Eureka": "Eu sarbatoresc prin munca ziua de sfântul Ion iar dupa program sarbatoresc acesta zi în mediul profesional pentru ca mai avem 2 colege cu acelasi nume. Dar în familie am început mai repede de duminica, pentru ca si aici suntem mai multi sarbatoriti. Tuturor Ionilor si Ioanelor le doresc sa fie întotdeauna curajosi asa cum a fost Ioan Botezatorul, sa nu se teama de consecinte sa se sacrifice pentru cauzele în care cred. El este cel mai bun model pentru cei care vor sa devina puternici". Ioan Bândila Marceanu – poet, taragotist, fost jurnalist, membru fondator si redactor sef la revista Stâna si colectionar: "Am început de duminica sa sarbatoresc, mi-am vizitat tatal care are 88 de ani si este bolnav, am stat la o poveste, mi-am vizitat rudele si am fost la Biserica. Luni sotia mea va merge la serviciu si eu îmi voi astepta musafirii, va invit si pe dumneavoastra, voi cânta pentru toti vom închina un pahar cu cei care nu ma uita si an de an ma suna sau îmi calca pragul casei, onorându-ma cu vizitele lor. Celor care poarta numele de Ioan le urez toate cele bune, bucurie, pace, sânatate si fericire", ne-a declarat Bandila Marceanu. Ioan Lazar-Director S.C Metalurgica S.A: "De sfântul Ion voi ca în fiecare an acasa cu familia la Solovastru va fi o masa în familie, noi mai avem un sarbatorit pe tatal meu, noi purtam aceleasi nume doar ca eu sunt si Nicolae. Din acest motiv am si luat decizia ca sa pornim activitatea la fabrica doar din data de 8 ianuarie, în rest, le urez tuturor Ionilor si Ioanelor un început de an bogat în realizari, multe bucurii, multa sanatate si cât mai multe vise împlinite".
Robert MATEI

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE