O noua campanie de colectare a deseurilor Uncategorized
  • admin
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

O noua campanie de colectare a deseurilor

Primaria municipiului Reghin organizeaza sâmbata, 23 februarie 2008, o noua campanie de colectare a desurilor de echipamente electrice si electrocasnice de la populatie.
Locuitorii municipiului sunt rugati sa scoata aceste deseuri în fata casei sau blocului în care locuiesc, astfel încât echipele primariei sa le poata colecta si transporta la punctul de colectare aflat în incinta R.A.G.C.L. Reghin. Colectarea va începe dimineata la ora 8 si se va desfasura pe tot parcursul zilei, pâna la ridicarea tuturor deseurilor de echipamente electrice si electrocasnice scoase de cetateni în fata locuintelor.
Pe parcursul anului 2008, municipalitatea a hotarât sa organizeze astfel de campanii în ultima sâmbata a fiecarei luni. Locuitorii Reghinului pot sa îsi scoata echipamentele uzate în fata casei cu prilejul acestor actiuni sau pot sa aduca echipamentele respective direct la centrul de colectare, deschis în fiecare zi. Deseurile de echipamente electrice si electronice vor fi colectate si cu prilejul campaniilor de curatenie generala care se desfasoara la Reghin, primavara si toamna.
Actiunea este organizata în vederea stimularii procesului de colectare a DEEE, fiind vorba de un angajament asumat de România în procesul de aderare la Uniunea Europeana. Conform Planului de implementare pentru deseurile de echipamente electrice si electronice, pâna la sfârsitul anului 2008, trebuie colectate 4 kg/cap de locuitor/an. Acest angajament se regaseste inclusiv în Hotarârea Guvernului nr. 448/2005 privind deseurile de electrice si electrocasnice. (R.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE