La coada pentru abonamente gratuite Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 116 Vizualizări

La coada pentru abonamente gratuite

Zeci de mureseni au format ieri o coada imensa la punctul de vanzare al abonamentelor pentru mijloacele de transport comun din oras.

Studentii mureseni au luat ieri cu asalt punctual de vanzare al abonamentelor pentru mijloacele de transport in comun, formand o coada imensa cateva ore in sir. In ciuda frigului de afara, acestia au asteptat cuminti sa le vina randul pentru a primi mult asteptatul abonament gratuit, valabil trei luni de zile, in cadrul programului StudCard. Unii au facut cu schimbul, cu parintii sau bunicii.”Stau deja de trei ore la coada. Adica nepoata mea a stat doua ore, iar eu o ora. Cum e coada mare, multa lume vine si intreaba  daca sunt abonamente gratuite pentru pensionari. Dar noi vom primi abonamentele doar din 15 ianuarie”, a declarat Casper Ferenc. “Stau  de o ora si douazeci de minute si am inghetat deja. Astept sa imi vina randul sa-mi primesc abonamentul”, a spus mai mult inghetata Anca Muntean. Fiecare spera ca, lucrurile sa se miste mai repede. Dar cel mai important lucru este ca numarul de abonamente sa nu se diminueze prea repede si sa fi stat degeaba la coada.”Stau deja de o ora si jumatate si sper ca pana la amiaza sa ne vina si noua randul. Sper sa mai prindem ceva sa nu se termine abonamentele”, a precizat Loredana.

Reduceri si facilitati

Prin  programul StudCard, studentii de la universitatile de stat si particulare beneficiaza de o serie de reduceri si facilitati, una dintre facilitati fiind transportul local gratuit pe baza de abonament. In Targu-Mures au fost eliberate peste 7.000 de legitimatii StudCard pentru studenti si masteranzi. ”Pentru abonamentele gratuite pe mijloacele de transport in comun avem incheiat un parteneriat cu Siletina, iar abonamentele se distribuie la punctele de vanzare ale acesteia din cartierul Dambu Pietros, Tudor, Combinat si in Centru. Avem peste 7.000 de legitimatii, deci, in consecinta, sunt cam tot atatea abonamente. Posesorii legitimatiei StudCard beneficiaza de reduceri si gratuitati nu numai pe mijloacele de transport in comun ci si la muzee, teatru, evenimente sportive, unele restaurante, unitati medicale, etc”, a declarat Oana Moldovan, director StudCard Targu-Mures, Consortiul studentilor din Romania.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE