Spaghete carbonara Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Spaghete carbonara

Ingrediente:
2 oua, 100g branza topita, 400g smantana, 3 catei de ursturoi, 400g paste, marar, 1l lingura ulei, sare, 200g kaiser, 100g cascaval.
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert intr-un vas cu apa, sare si o lingura de ulei. Intre timp ouale se bat bine, se adauga usturoiul pisat apoi branza topita, smantana si mararul si se amesteca bine. Dupa omogenizare se adauga kaiserul taiat cubulete si se amesteca. Se introduce vasul cu sos 1 minut in cuptorul cu microunde. Apoi pastele fierte se racesc si se amesteca cu sosul, se razuieste deasupra cascaval si inainte de servire se mai incalzeste 1 minut la microunde.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE